continuity ta saty bych taky nestrihala, jak je to s velikosti, bezna?
Co jste si dnes koupili/y?
711990 no ten dress code extra prísny není, ale co jsem zatím viděla, tak max tmavé džíny. Uvidíme teď v létě.
711990 baltik Běžte k Japoncům!
U muže ve fabrice v Tokyu loni učinili pokus a když byla ta strašná vedra, vyhlásili casual dresscode (vtipný je, že jinak tam žádný dresscode neexistuje, prostě se to bere za automatické). Muž teda chodil dál jako všichni v košili, jen s krátkým nebo ohrnutým rukávem, pochopitelně žádná trička nebo nedejbože krátké kalhoty! No a letos to nevyhlásili, buď se to neosvědčilo
nebo je ještě zima....
aby bylo jasno, ja po tom netesknim:D jen jsem vcera potkala fakt hodne chlapu v kratasech, to by driv bylo nemyslitelny:) ale ted uz na to konecne vsichni kaslou. Prislo mi to vzdycky nefer, ze ja muzu mit sukni i holy ramena a oni ne:)
711990 no tak u nás ještě v úterý všichni v košili. Včetně dodavatele a návštěvy z jiného ústavu.
Když jsem delala pred sedmi lety v bance, tak v jednom z IT oddělení byly s nevolí brány i džíny jiný den než v pátek. Teď po COVIDu už to není tak přísné, ale kraťasy s trikem a žabkami fakt moc nevidet.
Manžel chodí na důležitější jednání pořád ještě v košili s kravatou, ale je prý jak bílá vrána. Holt IT, no.
Kokoska Hned ráno jsem naplnila košík a pořád jsem měla nějaké potíže s placením...a než jsem se tím prošťouchala, prodali mi jediné šaty, o které jsem fakt stála, tak jsem ve vzteku zavřela celou stránku a vyprdla se na to! ![]()
711990 A pamatujete si ty časy, jak chodili všichni ti chlapi z korporátů, co dělali na pozicích asi jako Chandler, v tmavě modrých oblecích a z toho jim koukali ty barevný fusekle? tvl. to mě dostávalo, ale ne na kolena:-D
Karja no ja pamatuju jeste "podnikatelsky" fialovy saka a bily ponozky ![]()
711990 Mně to přišlo hrozně směšný, ty ponožky a jak byli všichni na jedno brdo.
V Tokiu kdyz sli chlapi z prace, tak to byly v metru zastupy v cernych kalhotach a bilych kosilich. A jak nerozeznavam moc ty asijsky obliceje, tak to bylo az strasidelny ![]()
Kokoska biily ponozky uz se nosi zas, tam na fialovou se dam prekvapit:-))
Kokoska
jo, tp taky JE strašidelný! ![]()
viktorka_od splavu tenkrat to byly bily ponozky a vetsinou cerny mokasiny, to uz jsem pres 30 let fakt nevidela.
Garfie ted si rikam, jestli fakt jsou v praci jen v kosili? Nepamatuju se za by nosili sako v ruce.
baltik mně hrozila před 19 lety personální v korporátu, že mě pošle domu přezout, když jsem měla v pátek tenisky. ![]()
Byly to jen back offices, zákazníci tam nikdy zadní nebyli. Žádný holý ramena, žádný páskový boty, ...
711990 já včera potkala jednoho kolegu v takových těch krátkých běžeckých/atletických šortkách. Jo, je mladej, sportovec, ale přišlo mi to teda trochu moc. Já bych teda v tom nechtěla sedět na kancelářský židli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY