slniecko to je vtipny, mne teda kravaty prijdou naprosto pase:D
notna fakt?:D to si nepamatuju, mne prijdou kratasy na chlapech ok, pokud jsou normalne ke kolenum...
711990 Stoprocentně to tvrdit nemůžu, ale mám ten pocit, že to bylo loni. Právě mě to překvapilo. Taky proti kraťasům u můžu obecně nic nemám.
Ale teda ty šortky v práci, jak tu někdo psal, bych asi byla nesvá a nevěděla, kam s očima :-)
Nesla jsem, jako vždy, pánská saka ( ani ne obleková, úplně volnočasová ) do Sue Ryder a paní prodavačka se omlouvala, že saka už vůbec neberou, že o ně není žádný zájem. Vtipkovala jsem, že teplákovky, bohužel, doma nemáme. Jakékoliv mikiny by prý brala hned.
continuity potvrzuji ! venku 30 v korporátní kanceláři snad ani ne 20. Celý pohovor jsem se třásla zimou :(
711990 Stoprocentně to tvrdit nemůžu, ale mám ten pocit, že to bylo loni. Právě mě to překvapilo. Taky proti kraťasům u můžu obecně nic nemám.
Ale teda ty šortky v práci, jak tu někdo psal, bych asi byla nesvá a nevěděla, kam s očima :-)
jednou jsem se bavila ve vstupním prostoru s kolegou a dorazil další. Přijel na kole a měl šortky, co vypadaly jak šedostříbrný, černě prošitý trenkoslipy. Mě to, k velký zábavě mýho konverzacniho partnera strašně rozhodilo, vůbec jsem nevěděla, kam s očima.
Tabea Dopadla bych stejně ![]()
Dneska mi prisel vlnenej antidepresivni zupanek (sezvejkani je z krabice). Myslim, ze s nim budu vzdycky touzebne privolavat jaro, nejmilejsi to rocni obdobi![]()
tina Tak ten je vazne krasny, a jak ti slusi![]()
baltik to by ma zaujímalo, aké boty k tomu nosia?
Muž nosí je kraťasům tento typ bot. Nevidím na tom nic pohoršujícího, adolescentního ani k divení. ![]()

Evaeva to si nejsem jistá.
Oni ve výrobě nosí esd pláště (electrostatic discharge), který jsou tak po kolena, takže by klidně mohl chodit v úborku celej den. Ale on je takovej speciální živel, asi 55, žije na vesnici v rodným domě s maminkou, nikdy s žádnou jinou babou...
Tabea aha, já čekala kancelářskou krysu ![]()
Černou lněnou košili v lindexu. Je oversized, trošku lněně kouše i když je to směska, ale taková pěkně splývavá, tak už je moje.

Ounz ted maj bozi lnen kosile i v c&a! Koupila jsem si tam taky cernou a premejslim ze zajdu jeste pro svetlou :) a hlavne: nekouse!
razorblade děkuju za tip, kouknu! A už si měla šaty? Já byla vcelku mile překvapená, že se nemačkají zas tolik..
Ounz jj mela, jsou moc prijemny, vzala jsem si je v ten nejteplejsi den a skoro jsem se v nich nepotila. Ale hrozne blbe se mi zehlily. Mela jsem zehlicku na max a stejne. To slo ztuha...
razorblade to je pravda. Mně teď napodruhý pomohlo žehlit je ještě navlhlý..
O prazdninach jedu k mori. Plavky uz mam, tak jsem si koupila ksiltovku :) Reklamy city folklore by meli zakazat...

Ne dnes, už před časem tady postnute brýle. A protože si na fotkách nejsem vůbec podobná, tak to klidně hodím i sem.
btw Máte můj obdiv všechny, které se dokážete příčetně vyfotit. Já teda ne ![]()
A ještě to bude asi obří. Sorry, já to vždycky tady zmensim a pak je to stejně velký.

notna bryle Ti moc slusi a mas paradni vlasy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.