Odmena za dlooouhe pracovni dny :)

Odmena za dlooouhe pracovni dny :)

Mini kalhoty vypadají bezvadne
stes jsou úplně tenoučké, lehké, trochu lesklý finiš
Kolo..mám teda trochu širší gumy a plus nosič a blatníky...a teď bych potřebovala nějakou brašnu (malou a větší), nemáte tip?

Ounz to záleží, jak chceš kolo používat a co potřebuješ/chceš vozit
Makara no, jednu potřebuju na menší vyjížďky (klíče, telefon, pumpička) a pak jednu, kam by se toho vešlo víc, no..žádný dlouhý treky..
Diagnostiku u fyzioterapeutky. Seznam toho, co mě nebolí, je kratší, ale prý se tím nemám nechat ovlivnit. Takže pak: plavecké brýle (závodní model
- no prý nedělá takové otlaky pod očima), bójku, cyklistický dres a běžecké boty (na chození
).
Ounz něco takového na drobnosti - malá na rám, záleží, jestli chceš videt na mobil, pumpičku samostatným držákem na rám, velká na nosič na celodenní výlet nebo malý nákup
Nejlíp ale dojet na kole k nějaké cyklospeciálce a vyzkoušet si, jak ti to pasuje na kolo.
Makara díky za tipy, vypadají festovně, ale tyhle hodně sportovní se mi úplně nehodí, ale už jsem si vygooglila prodejnu, kde by toho měli mít víc :) tak kouknu.
711990 šiš, ta je kjůt, tu asi chci! Jj, tokyo, mají prodejnu v Karlíně a jsou fakt příjemní, ochotní a tak..můžu doporučit :)
711990 koukam braasi na nabídku a tu rolku mají hodně podobnou té od 7roads, na tu jsem koukala a líbila se mi moc..jen teda nevím, jak mi to tam bude držet, nemám je úplen rovný..
711990 ta brasna by se mi libila, myslis, ze ji lze pridelat na ruzne typy riditek?
Ounz to je super, mne se moc ty jejich kola libej, ale mestsky kolo neuziju, na to mam prave skladaci. Tak at se ti skvele jezdi! Jinak ja jsem se stavovala primo v Braasi v Holesovicich i s kolem a zkousela jsem to primo na riditkach.
Gatita pridelava se to popruhama, co si zacvaknes jak potrebujes, ja to mam na rovnych riditkach. Takze asi zalezi, jaky riditka mas?

Pote, co mi v kvetnu byla na horach zima, jsem si koupila nepromokavou vetrovku na hory. To jsou ty zpropadeny reklamy na facebooku!![]()

711990 dekuju. Ja vubec nevim, jaky mam riditka (a to jsem jela pred par dny)![]()
711990 díky moc za tip, kouknu. Nevěděla sem, že sou v holeškách, batoh mám už fakt dlouho, kupovanej tušim v nějaký pasáži v centru..
razorblade vypadá pěkně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.