Pinot Noir Super!![]()
Já už objednala menší, snad mi padnou.
Pinot Noir Super!![]()
Já už objednala menší, snad mi padnou.
Pinot Noir ty jsou pekny a slusi ti. Jaka je to prosim velikost? ![]()
Lamicka díky. 38. Když je trochu nepodkasám, tak jsou až na zem (mám 172 cm).
Pinot Noir diky, ja bych je musela zkratit, ale 38 nemaji, tak to necham byt. Stejne jsem se minuly tyden zarekla, ze uz zadny saty! Takhle by to neslo! ![]()
Pinot Noir a děláš dobře! Sluší ti. Košilové šaty považuju za super oblečení. Je to pohodlné a přitom podle materiálu prakticky použitelné kamkoliv.
Pinot Noir ty jsou! Odkud jsou? ![]()
Pinot Noir moc ti sluší
Ounz tady:
Pinot Noir Šaty ti moc sluší!
Pinot Noir vypadas v nich skvěle
Pinot Noir díky!
Lamicka No nešlo!! Protože čék má šatů a venku osmnáct stupňů a chčije a chčije!! Takže kde mají prosímvás nejlepší holínky?? ![]()
Pinot Noir slusi ti moc a vidim, ze na mou nizku to neni
Pinot Noir šaty ti moc sluší
Pinot Noir tak se přiznám, že jsem se tvojí fotkou tak kochala a zkusila ty 36, no uvidíme...
Pinot Noir teda tie šaty ti idu uplne skvelo.
Mám na cestě parašutistický kalhoty a parašutistickou sukni a jsem teda sama zvědavá... jsem se rozhodla že ten šusťák bude praktickej na cesty.
A pak jsem ještě jednou projela Arket, a najednou měli šaty co jsem chtěla už dřív!
Všechno to bude na mě asi moc dlouhý, tak doufám že si s tím paní vedle v úpravně poradí (pokud to bude jinak cajk).
...všechny hadry na Tobě budou děsně šik!, bezva nákup!.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.