...já mám na cestě(tak jsem napnutá):
((jo, a mě vyšly na 2100,- káčé...))
https://www.zalando.cz/hugo-sisiddy-denni-saty-black-hu721c0lf-q11.html

...já mám na cestě(tak jsem napnutá):
((jo, a mě vyšly na 2100,- káčé...))
https://www.zalando.cz/hugo-sisiddy-denni-saty-black-hu721c0lf-q11.html

barbucha Moc pěkný nákupy a potvrzuji, parašutistický kalhody jsou na cestování naprosto geniální. Praktikuji dvacet let - od plátěných přes šusťákové po mačkané hedvábí. Akorát ten materiál, aby se člověk nezapařoval.
barbucha a nemačkavá, takže když se po šesti hodinách vykulíš z autobusu, nevypadáš jako vytažená krávě z tlamy. A miluju ty záševky v kolenou, nikde to netahá i když člověk sedí s kolenama nahoře. Jediný - mám jedny s hodně širokými nohavicemi a zakopávám si o ně občas.
Jo, pohodlí a nemačkavost, na cesty jak dělaný! A ty moje nebudou široký extrémně, tak se snad nezabiju.
barbucha Ty parašutický kalhoty ted letěj hrozně mezi mladejma. Tuhle jsem to viděla ve městě a říkala si, že tuhle vlnu už nechytnu, ale koukám, že vy mě tady demode nenecháte:-D
To víš že ne
Určitě se budou hodit i na vycházky do lesa, s dětma... vypadaj celkem udržovatelně.
Já na ně koukala už na jaře ve St., ale nebyla jsem si úplně jistá - mně trvá to rozmyšlení vždycky trochu déle
a teď jsem si řekla, proč ne, vrátit to můžu vždycky.
barbucha Kalhoty jsou super. Asi se je taky objednám. Jedny jsem měla asi před 20 lety a byly skvělý!
No nekoupila, chce to menší prsa a hezčí záda, jelikož vzadu je moc pěknej výkroj. Ale materiál moc fajn.
Foto odstraněno.
Pinot Noir saty ti moc slusej
barbucha kdybys nahodou parasutistickej nakup posilala zpet, tak dej echo, zkusila bych
barbucha ty šaty z Arketu...jak to maji s velikostma a střihem...mam jit u toho cervenyho,resp zelenyho stanu do svy velikosti nebo o cislo menší...poraď
Miru Tie sú veľmi pekné
potom daj vedieť, ako sedia veľkostne. Pleteninové šatičky na jeseň a zimu zbožňujem, len máloktoré mi sadnú.
Miru ja mám na ceste tieto, tiež som už nedočkavá![]()
https://www.aboutyou.sk/p/chi-chi-london/pletene-saty-8786678
Daridari ty mají krásnou barvu...
...jojo, děkuji!.![]()
tina Tá ma aj očarila![]()
Když jdete na rehabilitaci na Nové sady v Brně, zjistíte, těsně předtím, že jste si zapomněli ponožky, a nejbližší otevřený obchod s oblečením je...

Když jsem se přiřítila s požadavkem "jakýkoli ponožky v 39, nejsem fanynka , ale nutně je potřebuju", slečna prodavačka významně pravila "To je začátek".
Isca
to se povedlo. Za starých dobrých let byly na Novych Sadech vietnamské stánky, no tak teď už jen fanshop Komety :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.