bram děkuju :) tyhle birkeny jsou zrovna na doma, ale jiný si k tomu právě plánuju vzít ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Tak jedny se širokejma mi přišly taky. Ale ta zelená je fakt hodně zelená:D. To neunosim, plus jsou mi dost fest.

Karja ještě by to chtělo boty, aby se opravdu vidělo, ale asi by to mohlo bejt cajk...tak sehnat takový v černý nebo tmavě modrý anebo naopak přírodní .)
Ounz Já mám jedny takove bledě růžové, měla jsem je od loňska přesně jednou, i jsem na ně spíš i zapomněla.
Karja no, to je taková hůř nositelná barva, pokud člověk není Barbie
( vtip samozřejmě, já bych růžový nezvládla, to fakt člověk musí chtít nosit, nejsou pro každýho moc univerzální)
Karja ty zelené jsou super, ale fakt by to chtělo větší
Ounzsuper je to, kalhoty jsou ušité přímo pro tebe!
Evaeva Jo, tak ty už nebyly. Ony taky byly zlevněné na 150Kc:D Tak to bylo už všechno fuč.
Pinot Noir děkuju :)
Karja tie zelene gate sa mi nepáčia, ale tie skrátené vyzerajú v pohode. Tie unosis. A dĺžku by som uz viac nepredlzovala.
Ounz tak toto sa mi na tebe páči veľmi. ![]()
Janulik03 děkuju :)
Karja škoda, no. Za 150 bych vzala dvoje![]()
Evaeva No jo, ale to víš, to je dvě stovky a dvě stovky sem, pak je plná skříň, ale nemáš co na sebe;-)
Už jsem ustřihla všechny cedulky, tak mi radši nepište, že blbý
Blbý by bylo, kdybys cedulky neustřihla a chtěla gatě vracet....protože ti fakt sednou![]()
Ounzjsou dobry! Ja ted vypadam ze se po tobe dycky opicim. Tuhke dylku jsem ted koupila ve slevach v MS, ale teda slim. Doufam, ze je budu moct nosit aspon az do rijna![]()
jerry díky moc :)
razorblade dobrej nákup. Taky doufám v dlouhodobý nošení...
Koupila jsem si růžovou sukni ![]()

Catherinne ta je krásná,a pro tebe jak dělaná![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY