Po čase sama ve velkoměstě, takjsem šla na jistotu pro podprsenky a dokonce měli i výběr plavek, v mé velikosti neobvyklé.

Po čase sama ve velkoměstě, takjsem šla na jistotu pro podprsenky a dokonce měli i výběr plavek, v mé velikosti neobvyklé.

JankaM Hoho, pěkný nákup!
Catherinne Super, díky za doporučení. Na karpály to asi vliv nemá, že?
Kan to fakt nevím. A karpály máš potvrzené vyšetřením?
Kan Na karpály vitamín B, hlavně B6 (pyridoxine)
Catherinne Já ne, táta, ke všem těm diagnozám.
Garfie Díky, vyzkouší.
Kan mne na karpaly pomohla jedine operace
razorblade Kan i mně ![]()
razorblade Vincenzina Dík, ono to k tomu asi spěje.
Celý léto na ně číhám, teď mi na ně zalando dalo konečně pořádnou slevu (jsem stará lakota a tu původní cenu bych za pantofel nedala
)

Takže příští léto bude plný lesku blesku ![]()
Lama_z_Lana krasny!
mitford sister
zkousela jsem u kamaradky co ji nosi. Kupovala ji kdysi v Ingredients ale myslim, ze Guerlain uz ne prodavaji Tak asi to notino. Ja tam kadidlo necitim, ruzi ano, ta Se mi normalne v parfemech nelibi, Ale tahle vune je takova impozantni a soucasne skromna, jiskriva a zaroven hluboka. Proste myticka no. Hrozne mi neco pripomina, jiny parfem, Ale zatim jsem neprisla na to jaky. Za me pecka. Vydrz dobra uz ted vim, ze si ji zase koupim.
tak jsem tu běluhu zkusila v notinu a líbí se mi moc, ale mám pocit, že se mi hrozně brzy ztratila z kůže. na papírku ji cítím doteď a to už je skoro týden. jakou má výdrž na tobě?
mitford sister vydrz te Guerlain? Na me dobra se mi zda. Citim ji sama na sobe docela dlouho a minule tyden mi nejaka slecna co stala vedle me na festivale rikala, ze krasne vonim asi Po 4 hodinach od splichnuti ![]()
0zero7 ahaaaa ...tak asi budu muset někde zajistit vzorek nebo odstřik a ještě pořádně otestovat. Kdybych neměla pochybnosti o vydrži na kůži, koupila bych hned.
Tak som si dnes kúpila trench. Napriek veľkosti XS (v skutočnosti mám od XS ďaleko
) ho mám trochu dlhší ako modelka.

A včera trochu zelene pre potechu oka

pecka moc hezký kabát
pecka moc pěknej nákup
Catherinne Ounz ďakujem :)
Já taky myslím na zimu.

pecka Krásný kabát..! A ad eukalyptus: jak dlouho ti vydrží čerstvý? Mě vždycky okamžitě zvadne/zkroutí se listy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.