Luna Naprosto skvělá!!!
Co jste si dnes koupili/y?
Několik kilo propriet na výrobu kozmetiky. Fakt se těším.
continuity co se chystáš vyrábět? já si taky něco málo dělám, zatim spíš takový začátečnický pokusy - olejový séra apod.
Lenka22já vyrábím s dětma, takže šumivé koule do vany, balzám na rty. ten byl skvělý a všech 30, co jsme udělali stalo jako dva balzamky od loccitanne. A ještě chci zkusit nějakou zázračnou mastičku na všechno, hlavně suchou kůži.
continuity muzes prosim napsat vic? Nejake odkazy na osvedcene navody, obchody s ingrediencema a tak? Deti by to mozna bavilo...
continuitytaké bych poprosila o odkazy, neteř by to mohlo bavit a balzámy na rty by ocenila celá rodina.
Já na tyhle hrátky doporučuju eshop ekokoza, osvědčil se.
Že by přišel čas oživit tohle vlákno? :)
Gatita andulka01já pise Allysaekokoza.
Mě k tomu přivedla krabice z MS na výrobu šumivých kouli. Ve slevě za 600 Kč nebo tak něco. Až pozdě jsem zistila, že materiál na nekolikanásobné množství ještě vytunene nějakým dobrým rostlinným maslem stoji max 4 stovky.
Akorát se tam hrozně špatně vyhledává a začněte něčím méně komplikovaným - většinou jsou to starší recepty
Letos budeme zkoušet tohle, až najdu ty sumivky, dám to sem.
tady jsou sumivky, já si je d lam s jinými oleji - spíš citrusy, jehličnany a tak. Ještě ma jiny recept, ze zimního lesa, ale ten se nám teda vůbec nepovedl. Teda koule byly fajn, ale ve vaně to dost zlobilo.
https://www.ekokoza.cz/podzimni-sumive-bomby-do-koupele-s-hrejivym-korenim-p197/
Tohle je ten balsam na rty. Je to hrozně jednoduché, hotové raz-dva a je hrozně fajn. Děti je daly jako dárky a to co zůstalo jsme nosili celá rodina v zimě po kapsách.
https://www.ekokoza.cz/tresnovy-balzam-na-rty-jak-vyrobit-prirodni-domaci-balzam-na-rty-p202/
OliveOyl ani nemusíš, já nic dalšího už nemám. Nejsem žádný chemik.
continuity asi bych měla s nákupem spěchat, že?
viz mandarinkový čaj a podobné
a DĚKUJEME ![]()
andulka01 ani ne, toto je vec, čo vyžaduje trochu snahy a řekla bych, že jedlé sody mají dost. Ty másla se dají, ne úplně libovolně, ale přeci jenom dají, zaměňovat.
Třeba bambucke mi zezlouklo, kakaove voní krásně i po dvou letech.
Idealne kdyby nekdo zorganizoval hromadnou objednavku, ale ja to ted nejak nedavam![]()
continuity moc dekuju za tipy! Musim se na to mrknout, nastudovat, no nevim kdy, ale deti by byly nadsene (ted objevili peny a koule do koupele) a bylo by to super i na vsechny ty jejich besidky.
Gatita ty koule doporučuji dělat do plechu na muffiny a do košíčků. Jako mám na to formičky, ale ono se to musí dělat svižně, protože ta smas vysychá, jinak se to rozpadá a toto je pro malé dětičky jednodušší.
continuity jeste se zeptam jako tatar. Projela jsem ocima recept na ty koule, je to dohromady cca 3/4 kg materialu. To je treba na 10 standardnich kouli? Vubec nemam odhad. Mozna to tam nekde pisou, ale nevsimla jsem si.
Gatita no tak nějak, třeba 12 jich bylo? Závisí jak velké.
continuity spíš jsem myslela, že když se sem něco dá, parfumanie obchod střelhbitě vykoupí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY