continuity jo, to je pravda.
Co jste si dnes koupili/y?
Džíny skoro do zvonu, vázu a do ní kytku.

Tohle je tak krásná knížka :-).
999 knížku neznám, ale obal je boží![]()
tina Je opravdu nádherná, ke každému pocitu, který člověk může zažít je ilustrace a jedna dojemná výstižná věta :-). Je to pro děti i dospělé.
marieu Libi se mi tvuj minimalismus. Tak nejak bych se rada inspirovala, odkud mas ten skvely svetr?
marieu a odkud mas tu skvelou vazu? A fakt ti to moc slusi!
999 díky za tip! Jednu knihu o emocích už máme, ale zdá se mi, že pocitů máme čím dál víc... přebal vypadá moc pěkně.
Jos děkuju! Se svetrem nepotěším. Je to kašmírák koupený před třeba 5ti lety ve Van Graaf. Byl za 1500,- , pěkná, silnější příze, takže jsem si koupila ještě tmavě modrý- byť o číslo větší.
Kokoska ráda bych řekla, že to je české sklo, ale je to Hübsch koupená na Bellarose (prý jsem dlouho nenakupovala, tak poslali vábničku -20%). Až nám konečně pořádně zaplatěj přesčasy, půjdu nakupovat k Rücklovi, nebo rovnou do Moseru ![]()
marieu prala bych ti, aby to bylo co nejdriv!
marieu Jen ještě jednou upozorňuju, že u každé emoce je jen jedna věta - byť všeříkajíci :-).
Kokoska tak jsem na tom objektivně líp, než před lety- pamatuju si, jak jsem jezdila kolem místního Lidlu, na kterém visel bilboard, že hledají zástupce manažera prodejny- s pohyblivou složkou jsem tehdy dostala čerstvě po atestaci o 2tis hrubého víc, základ jsem měla dokonce o trochu nižší. Ty přesčasy by měly být celé jinak. Ale nejsme ve stěžovacím vlákně, tak nechci plevelit. Vlastně ani si stěžovat. Mám nový kalhoty a vázu i s kytkou. Užila jsem si parádní odpoledne s holkama- skákání po posteli a pařba na Kašpárka v rohlíku included. Udělala jsem si krátké testy a poslala další obrázky k dalším certifikacím pro ultrazvukovou diagnostiku do Londýna, stihla jsem si zažádat o pas na úřadě, abych tam mohla na kongres a krom toho bylo neskutečně krásný odpoledne. Až na par nudlí u nosu jsme všichni zdraví. Den jak korálek.
999 to ale vůbec není na překážku!
marieu ty jsi vykonna i pri odpocinku :) Krasne bylo, musela jsem jet na otocku na Vysocinu a ta cesta byla tak uzasne barevna, ze jsem se fakt kochala a ani nebyla po navratu unavena.
marieu Dekuju. Ja si prave letos, po svych 35.narozenach rekla, ze je cas tvorit satnik. Plan je kazdy mesic koupit jen jednu vec ale kapku lepsi kvality. Na ceste mam taky prvni sedy kasmirak prave
. Ze zalanda no, tak jsem zvedava, jestli to nebude hadr za 1500. Redukuju i knihy, snazim se o nakup z antikvariatu a spis doplnovat oblibence.
marieu Ad prescasy, ja ani zadny nemam (mam ted 0,6 uvazek a dve 24h sluzby) a vecne nemocne dite. OCR neberu a proste vykryva manzel, maminka a snazim se chodit, kdyz to jde. A mam skvele pracoviste, proti jinym. Mame fajn podminky i plat, takze se mi i stalo, ze mi treba kamaradka davala najevo, ze je skoro "nefer" ze mam tabulkovy plat, dokonce osobni ohodnoceni, ze jsem vzdycky "smela" na vsechny povinne kurzy atd. No a stejne bych tim platem nikoho neohromila
.
koupila jsem si zimni kabat-spacak, tak doufam, ze bude aspon trosku zima, abych ho uzila. Je to znacka Khujo, myslim, ze stes ji chvalila.

clothilde mám taky Khujo,z loňska.Stejnou barvu, spacák.Ale po jednom vyprání začal pelichat (výplň).Celkem zklamání za ty prachy (stál mě cca pět tisíc).
stes Hmm... Já ho jednou vyprala-na šetrnej program,kterej mi nikdy žádnou bundu nezničil.A leze z něj výplň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY