Hlásím deku s mumínkama v Pepco. Kvalita asi nic moc ale jako sezónní radost třena někdo ocení.
Co jste si dnes koupili/y?
bublifuk Tyyy jo a mají tam muminku víc?
Karja meli tam ponozky s protiskluzem s Muminky. Ale jednak nemeli nasi velikost, a za druhe nase deti ty pribehy vubec neznaji, resp starsi syn se na knizku nejak netvaril. Ja uz je v jeho veku zrala, ale v moji velikosti tam nemeli taky nic.
Gatita jj,tak to je škoda,myslela jsem samozřejmě v MOJI velikosti:D. Pojedu to v týdnu prozkoumat. Já jsem koupila dětem softshelly, nechala jsem si je ušit, na třetí pokus to vyšlo. Nakonec mito zabralo víc času, než kdybych jela někde po obchodech. Poprvé je ušila z jiné látky, tak že to přešije, podruhé jsem si všimla, že je to jiná síla materiálu...no potřetí jsem se na to vybodla a vzala co tam bylo už ušité.
Karja ja som kúpila údajne podsite bambusom od dupeto, a podľa mňa to nie je bambus ![]()
Chcela som od Sijemesrdcem, ale nemali veľkosť.
Karja viděla jsem termohrnek. V oblečení jsem nebyla. Mumínky znám jenom od vidění obrázku, příběhy vůbec.
Chtěla jsem nějakou hnědou, ale pro -50% jsem se překonala.

marieu vypadá na té fotce jak medvidek. Oči, čumáček, uši.. ![]()
Tabea no jo, to je pravda!
marieu Ta je nádherná!!! Kde, prosím. A ona není hnědá, já vidím na monitoru hnědou. ![]()
Díky, je nádherná
a bonus v podobě slevy, to se neodmítá
.
Koupit nebo nekoupit, to je oč tu běží!
Zatim nekoupila, ale myslim, ze jsem zase jasná.
https://www.pottenpannen.cz/kategorie/kolekce/rosenthal/hutschenreuther/christmas-sounds-2023
Karja Děkuju!
Kokoskajá už bych potřebovala větší skříň. ![]()
Letos jsem to odpískala, I když ti holoubci by se mi možná ještě vešly.
continuity Já už bych potrebovala vetsi kuchyn
.
Kokoska Holoubci jsou moc hezci, ale budu odolavat. Ted jsi tomu udelala peknou reklamu, tak doufam, ze se to rychle vykoupi a nebudu muset odolavat dlouho.
Kuchyň je další věc. Ale mě už i ta cena přijde trochu mimo. V Nemecku se da sehnat za 20,50. Kdybych jela k ty segre tak ho možná koupím, ale loni jsem odolala ty misce s medvědem a ta se mi líbila dost.
Já mám těch hrnku určitě 8 nebo tak nějak, plus nejaké misky, talire ![]()
A když zo tu děvčata tak hezky probírané, tak na rukou si sedím už nejméně týden, protože a zalando Lounge mají tu červenou vánoční edici od Villeroy & Bosch za hodně rozumné ceny.
To je past vedle pasti.
continuity Černá kočka nejsou to spis rackove, jestli myslite u toho mostu? Asi neodolam hrnku s tramvaji, nejake talire mam od lonska a predlonska.
Kokoska ne, ten hrnek s tramvají, z druhé strany na nějaké hrdličky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY