0zero7 ta žlutá u těch dvou oranžovejch je moc pěkná!!!
Co jste si dnes koupili/y?
RoSa zkousela jsem ji, ale ve skutecnosti zluta Byla hodne svetla a spis takova piskove do bezova nez skutecne zluta, Tak nakonec skoncil vyber u oranzove. Ale jinou zlutou jsem uz okukovala online :)
Mně se právě ta žlutá líbila, že tak neřve a je světlejší, ne vyslovenej citrón...
Jinak bych ty barevný větší crossbody brala spíš látkový, z tý jejich klasiky - ty tři tašky na tvý fotce jsou kožený nebo ne? ![]()
0zero7 super kabelka! Mas teda kozenou? Ja mam roky tu klasiku - velkou, cerny nylon, hnede usi. Miluju ji a porad skvele slouzi. Taham ji porad, do prace misto obyc latkove, na nakupy, do letadla...
tina krasne saty :)
tina Nádherné šaty. Budeš v nich krásná.
barbucha ano jsou vsechny kozeny. Teleci a kozi kuze. Me se ty nylonovy vylozene nelibi, ty plateny trochu lepsi, Ale radsi kozenou. Potrebuju neco co vydrzi a je dost velky a nema ozdoby. Zluta Kdyby Byla rvava Tak kupuju ![]()
Lamicka Jj kozenou. Me se ty nylonove moc nelibi, Po pravde. Kdyby delali jeste porad tu kozenou na miru, Tak jsem si ji objednala. Ale delaj Tak uz Jen ty latkovej. Verim ze vydrzi, ten nylon, me nesedi ten material na tu formu :) no a chci to Fakt Jako kazdodenni kabel(k)u na kterou mam velikostni pozadavky. Zatim super.
0zero7 jj, ty kozene jsou nadherne, ale ja ji mam fakt jen jako zavazadlo. Vetsinou mam jeste malou crosb. kabelku, kde mam doklady, mobil, klice. Tu velkou nekde odlozim a mam u sebe jen tu malou. Mne se teda libi i ten nylon, i kdyz uz jsem slysela, ze to je jak pro babu. ![]()
barbucha ano jsou vsechny kozeny. Teleci a kozi kuze. Me se ty nylonovy vylozene nelibi, ty plateny trochu lepsi, Ale radsi kozenou. Potrebuju neco co vydrzi a je dost velky a nema ozdoby. Zluta Kdyby Byla rvava Tak kupuju
Proti gustu... mně se zas ty nylonový líběj nejvíc
a zdá se mi, že vydržej cokoliv. Kožený tašky jsem přestala nosit, ne snad z nějakejch ideologickejch důvodů, ale připadaj mi těžký... a právě ten barevnej nylon by mi vyhovoval. S ozdobama souhlasím, nesnáším ani nápisy a loga.
Ale samozřejmě, i ta tvoje kožená vypadá dobře ![]()
999 stihla jsem poslední kasmirovou mikinu v COSu, je bozi! Myší kožíšek
Je vyprodana i on-line. Díky za tip :)
Tulipe Rádo se stalo :-). Já ji taky miluju :-).
999 dá se to vzít pod černý kabát bez úhony nebo ho pak půl hoďky válečkuješ?
Catherinne Já ti vlastně neumím odpovědět, protože pod černej vlněnej kabát jsem ho ještě neměla. Ale nemám pocit, že by pouštěl chlupy.
999 díky, vypadá dobře, ale tohle by bylo nemilé. Tak stejně asi už není a můžu přemýšlet kdyby se objevil. To teploučko mě láká.
Já tu kašmírovou mikinu budu zřejmě vracet
Jak je skvělá, tak jsem si měla vzít XS a ne S. Takže pokud by měl někdo zájem... teda nabídnu ji ještě ve správném vlákně.
prďola a mně by byla velká?
Catherinne Určitě by ti byla volnější, což mně normálně nevadí, protože nosívám svetry, které jsou mnohem víc oversize, ale u této mikiny se mi to nelíbí. Chtěla bych ji mít trochu víc na tělo...
Catherinne Já mám xs a je mi přesně tak, jak chci, aby to vypadalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY