Ty jo, já v těch Kenovách docela trpim, jak jsou tvrdý a těžký.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato Ty jo, mně tyhle vysoký kyz mi přišly domu taky nepřišly moc přátelské. Tak je nemám, ale třeba se trochu rozchodi;-). Těžké mi přišly teda stejně jako ty moje, takže to může být o zvyku
Tak Pleated wool-blend shirt dress zustavaji ikdyz je to 32 V ramenou presne na me Nikde nepnou Rukavy volne jak to mam rada Delka cca 15cm nad kotniky Krasna latka A taky se budou hodit pokud bych potrebovala jit na maskarni za kneze :)))
999 ta vypada tak jemne ! Všichni te budou chtit objimat :)
kasmir je nej Miluju kolem sebe veci prijemne na dotek !
999 ta vypada tak jemne ! Všichni te budou chtit objimat :)
kasmir je nej Miluju kolem sebe veci prijemne na dotek !
Sweet Potato Karjamám ty vysoké a nezdají se mi ani tvrdé, ani těžké.
Sweet Potato Karja ja mam ty nizke zateplene a jsou to moje nejoblibenejsi zimni boty
Mini Můj taky nej materiál :-). Je skvělá, mám z ní radost,
Pinot Noir Já jsem na boty hrozná cimprlína. Dokonalé pro mne ještě nevyrobili.
Sweet Potato já taky, ale pokud tam jdou dát dvě až tři ponožky, tak to jde. Největší martyrium jsou sandály. Zkrátka čím míň hmoty bota má, tím víc příležitostí, kde bude vadit. ![]()
Sweet Potato Pinot Noir nápodobně. I sebejemnejsi kůže, a jiný než kožený ani nemůžu, je mě schopna tlačit. Gizehy se snažím nosit hned jak to teplotně vydržím a pak ještě některý sneakersy. Pokud narázim na pohodlnou botu,kupuju víc kusů klidně ve stejný barvě. No, dělám to teda i s jinému věcma....
Norský svetr, má mít 70% vlny

Tak Betty hezkej, norský vzory se mi na zimu moc líbí. Kouše?
stes teprve mi přijde, ale já nejsem na to nějak citlivá.
Udelala jsem si radost na vylete a jsem moc spokojena. Jeste jsme utraceli za jidlo a Cirque du Soleil plus nejaky drobnosti. U Longchamp meli spoustu barev, tezke rozhodovani, maji moc hezke i dalsi designy, nejen pliage. Druha fotka Jen pro referenci velikosti 

0zero7 Moc hezká, už o ní přemýšlím dlouho.....![]()
0zero7 Opravdu krásná a dobrá velikost.
Ty jo, já v těch Kenovách docela trpim, jak jsou tvrdý a těžký.
Po ostruhách se ti ani nedivím. Já je nesnesla na noze už při zkoušení ještě před nimi natož, abych se pokoušela teď po nich
.
Dokonce jsem musela dát pryč jeden pár doposud spolehlivých Geox Jayssen, protože je začali vyrábět s tužší špičkou a zrovna ty moje byly střižené úžeji, takže se zkrátka nedaly ani vyšlápnout
.
Bych si za chvíli s nohama zase něco vyrobila.
Až ten další pár je už naštěstí ok.
Šaty (nejen) ke stromečku![]()

tina no ale toto! ![]()
V tom budeš úplně top!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY