999 dá se to vzít pod černý kabát bez úhony nebo ho pak půl hoďky válečkuješ?
Mám podobnou, starší model taky od cosáků, a jednou jedinkrát jsem si ji vzala pod černej plátěnej kabát. Už nikdy víc! ![]()
999 dá se to vzít pod černý kabát bez úhony nebo ho pak půl hoďky válečkuješ?
Mám podobnou, starší model taky od cosáků, a jednou jedinkrát jsem si ji vzala pod černej plátěnej kabát. Už nikdy víc! ![]()
barbucha díky, tuším to, no pak jedině kožený křivák
Catherinne ja mam myslim to stejny jako barbucha a v pohode to nosim pod kabat s podsivkou, ktera je hladka. Ale tenhle novy kus mi prisel od pohledu na webu takovy chlupatejsi, trochu jsem nad tim premyslela, jak to bude vypadat v realu.
Neumím posoudit, jak to bude vypadat při běžném nošení, protože jsem si ten svetr jen 2x vyzkoušela, ale zato jednou s černými kalhotami a neutkvěl mi na nich ani chloupek.
Tady mě fakt mrzí, že jsem si nevzala XSko, protože ten svetr je neskutečně hebký, hřejivý a jestli mám na sobě nějaké chlupy, tak nanejvýš z toho mýho zrzavýho tornáda ![]()
prďola a jakou nosis bezne vel z COSu?
711990 Běžně 32/XS a přesto, že jsem ho kupovala a byly ještě i v té menší velikosti, tak jsem si říkala, že pokud mi bude větší, tak to bude fajn. No, na nošení to je fajn, ale větší se mi to na mě nelíbí
Prostě jsem pako ![]()
Tady u toho svetru bych odhadem řekla, že je to spíš velikost M ![]()
prďola a asi jsi to nekupovala s tou10% slevou?![]()
711990 Nee, kupovala jsem to s 20% slevou
Sice jsem pako, ale zase žádný troškař ![]()
tzn. svetr mě stál 156 EUR, poštovné jsem neplatila
prďola díky, já zkusím počkat jestli se neobjeví ten menší, pocitově M už mi přijde fakt velký.
Catherinne Taky v to doufám a asi bych ho klidně brala i bez slevy. Fakt je skvěle ňuchňací a já dost velký zmrzlík.
Do koženýho by to šlo...
Ten můj kabát je bez podšívky, a i kdyby nějakou měl, tak jak přehodíš tu kapuci přes límec, je to konečná
On není z hladkýho plátna, je to tkaný jak džínovina, ta látka, chytalo se to na to zle. A přitom ten svetr nebezpečně nevypadal, jestli myslíme ten samej...
barbucha takovy sedomodry, kapuca protazena pletenou snurkou? Mam ho rada. Akorat se po poslednim prani nejak vytah, snad se to priste zase spravi.
Já ho vidim jako světle šedej, v kapuci šňůrka je... já ho mám teda volnej dost i bez praní, asi jsem vzala moc velkej. Teď ho nosím doma, pod kabát už teda ne ![]()
barbucha mozna byly 2 barvy tehdy, uz se nepamatuju.
Zkoušela jsem si dnes v cos moc pěknou halenku, ale nebyla jsem si jistá..no na stránkách ji nemůžu najít, znamená to, že už jen doprodávaj zbylý, nebo že s ní začínaj? Já jen jak moc mám váhat.. :) nevěděl byste někdo jak to je? 999 ?
Koupila jsem dnes dvě lahve whisky (jednu jako dárek) protože mám kousek od práce dobrý obchod a muž se nabídl, že mě vyzvedne autem, aby mi pomohl odvést dárky. Takže on dnes koupil další dvě, protože jeho kolega něco objednával z eshopu. (taky jeden dárek, ale pro toho samého člověka
), naštěstí alespoň jiné.
Nekoupila jsem, fotky jsou z jedné klášterní kuchyně. Pouze pro vás, abyste se mohly inspirovat, jaké polévkové mísy a vzory ještě doma nemáte.
Není zač.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.