Pavlena máme ! ty bez ramínek lněné Pořá d je miluju Mají teď i v jiné látce
já zkusila ve 32 ty vlněné plisované Tak uvidím jak budou sedět
Pavlena máme ! ty bez ramínek lněné Pořá d je miluju Mají teď i v jiné látce
já zkusila ve 32 ty vlněné plisované Tak uvidím jak budou sedět
Mini dej pak foto plisovaných! Ty jsi určitě útlejší, od pasu dolů rozhodně nejsem 32 a myslím ani 34. Ale tyhle kousky, kde to závisí vlastně jen na obvodu podprsenky můžu mít i menší. Já teda teď zanakupovala fakt hodně, takže se na ten Arket ani nebudu dívat..! ![]()
Mini Ty se mi taky líbí. Budu se těšit na foto!;-)
Už dlouho jsem si všímala u cizinců, že hodně nosí tenisky HOKA. Pak jsem si našla, že je nosí lidi, kteří mají problém se zády. Přímárně jsou teda na běhání. Já si je koupila, protože se mi líbily, ale když jsem si je nazula, tak jsem pochopila i ty další benefity. Nic neváží, mají spoustu prostoru pro prsty, jsou moc pohodlné. Takže můžu doporučit, jediným omezením bude, že mají celkem bláznivé designy.
Já mám tyhle.
999 ha, mne je porad nabizi fb, ale jeste barevnejsi:-)
viktorka_od splavu No to jo, tohle je velmi decentní model :-). Ale já si na jaře přikoupím i ty barevný :-).
LadyMary no jestli bude co fotit :) v pondeli mi dpd k predchozi cos objednavce psalo "meli jsme vam dnes dorucit, ale nestihame" Od te doby ticho po pesine...
999 Manžel si je teď koupil na běhání a je moc spokojený....
Ale teda v poměrně šílených barvách :-D
LadyMary Já si je obula a měla pocit, že bych taky měla vyběhnout :-).
Na Zalando lounge jsou opět Vagabondy ![]()
Já jsem si dnes koupila Vagabond Kenova chelsea v Office Shoes A z nějakého záhadného důvodu mi je prodali za 2.550,- ikdyž je všude ( i v Destroy ) inzerují za 3.190,-
A nevíte kdo vozí zalando lounge? Mi to ukazuje doručení na adresu nebo výběr místa zásilkovny.
Objednala jsem si kabelku Woox & fakt se na ni těším.

JankaM mě včera přivezli PPL
JankaM běžně PPLka a někdy i Zásilkovna přímo na adresu
JankaM
jaký? já na Vagabondy nedám dopustit ![]()
Peetra1 černý a bílý nazouvací tenisky a béžový kotníkový tenisky. Uvidím jak budou sedět velikosti, starý mám 41 a snesla bych větší, tak mám objednané některé i 42.
Koupila jsem si kašmírovou mikinu a je super. A dnes jsem si k ní přikoupila i ty džíny :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.