barbucha COS se poslední dobou hodně zhoršil - změnili návrháře nebo co se stalo? dyk se to nikomu nemůže líbit! i ty materiály jsou kolikrát zfilcovaný jak ze sekáče...
Co jste si dnes koupili/y?
Jo, divný střihy, kolikrát blbej materiál... kde jsou ty časy jednoduchejch kvalitních hadrů! ![]()
pecka bunda nejenze dorazila hned dnes rano :-O ale je naprosto dokonala! diky moc jeste jednou, patrala jsem po ni od podzimu:-)
viktorka_od splavu za máličko, nech sa Ti dobre nosí. Ja som zatiaľ spokojná :)
Já natrefila na tu šedou kašmírovou mikinu ve 34 a pro jistotu jsem si objednala i tmavěcšedý kabát...kdyby to do černýho fakt nešlo...díky Ježíšku
Zelenej bomber jsem zahlídla ale neodvážila se... asi by mi neslušel tolik jako 999 . Cosáky nechám chvíli u ledu - nakoupila jsem v Arketu, bílý džíny a béžovej bavlněnej svetr. Taky v akci ![]()
barbucha To bude moc hezká kombinace :-).
Díky. Bílá s béžovou bývaj fajn, a neodolala jsem hlavně že ten svetr je z bavlny, ty mám ráda. Doufám teda, že ta béžová bude dostatečně studená, jinak je ze mě zombie
Ale černejch a modrejch mám už mraky, tak pro změnu...
RoSa ano a dekuju...vypadá teda dost medvedoidne,ale asi ho zkusím.
Mini zrovna jsem je vcera mela, tobe budou sluset!:)
711990 děkuji ! bývala bych vzala černé, ale už němeli velikost
Diky martek01 , ktera me upozornila na gap outlet v hradci jsem si tam koupila panskej sedej merino svetr, cernou basic mikinu a bilou kosili, vse po 250 korunach. Chvalme pana, chvalme martka![]()
razorblade já tam byla ve čtvrtek a nic jsem neobjevila, pánskou sekci jsem tedy neprohlížela, že bych nakoukla ještě jednou? ![]()
JankaM ja jsem si vybrala jen v panske sekci :D sle ty merino svetry uz tam meli jen zbytecek :/ a nevim, jak hodne doplnujou
Nekoupila, dostala. Fusekle Northman, teď jsem je byla testovat a v kombinaci s botama Keen Greta je to venku absolutní teplíčko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY