brrr jo ty ponožky jsou skvělé, nakoupila je celé rodině, sama několik párů dostala. Zapomněla jsem se cestou z práce přezout a šla domů v teniskach s tlustou podrážkou a v pohodě.
Co jste si dnes koupili/y?
Z COS tohle pyžamo a je skvělé. Je hodvábno-bavlněné.
continuity brrr O téhle firmě jsem nevěděla, tak díky ![]()
Kromě několika dalších basic kousků jsem v tatuum pořídila skvělý prodloužený sako. Měla jsem s delším sakem většinou problém, že mi nesedělo přes boky, musela bych mít velkou velikost, která ze mě dělá leda tak krabici. Tohle je moc pěkné vypasovaný a dělá mi hezkou siluetu. Mám z něj radost. Jak teď furt sedím v nějakých komisích, tak s košilí, rolakem, s vázačkou udělá parádu ![]()

Lama_z_Lana moc pekne. Prosim, jak tam sedi velikosti?
Antje v Tatuumu asi jako M&S.
continuity diky moc. Co mala, uz je v poradku doma? Myslela jsem na tebe, vybavilo se mi zive jak jsem jako mala spadla .
Edit: uz to ctu, zitra bude lip. Chudak mala , chudak ty, dej si neco dobreho![]()
Antjesedí mi tam moje obvyklá velikost svršku, tj 38.
Mulen jak sedí velikost? Já mám na cestě to krémové, má jiný střih u krku a větší podíl hedvábí
Lama_z_Lana dekuju![]()
Lama_z_Lana Das pak fotku? Taky shanim pekne sako, neco co by slo k dzinam sukni nebo i pres lepsi saty treba. A nikde se mi nic nelibi. A zaroven nemam moznost nekde neco obihat. Naslepo koupim svetr nebo tricko, alw sako se bojim. Pekelne nerada vracim...
Joskdyž to v týdnu ráno stihnu, tak dám ![]()
Jen mi přijde, že je to spíš sako ke kalhotum. S dzinama asi OK ![]()
berush velikost sedí. A je strašně příjemné.
Přišel mi nový kabát proti splínu a zimnímu bezčasí. Má skvělý cocoon střih, jen mi to nejde vyfotit.

marieu krásnej ![]()
Ten je![]()
marieu ten je boží!
Mě přišly černé kalhoty místo těch starých, které jsou mi malé. A jsou mi malé!![]()
viktorka_od splavu aranel? Si delas srandu, ale ja uz zpatky nikdy nezhubnu. Jak pravil klasik, "ved me ti tak chuti jest!"![]()
Mulen no Aranel uz ma tu tvou/moji sukni, ze ktere jsme vyrostly![]()
Lama_z_Lana jerry Mulen děkuju! Hrozně jsem se dneska vytočila v práci (tažný vs chovný, přesčasy new level) a úplně primitivně se mi nad nově nabytou kořistí udělalo líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY