Gatitamě tu částku pro jistotu nesdělují, čumím až na recepci.
Co jste si dnes koupili/y?
já teda nechápu, jak může zubař vytrhnout někomu zub proti jeho vůli? jakože se pak ty lidi divěj, jsou z toho rozladěný a všude to vyprávěj... tak svéprávnej člověk když nechce tak odmítne, zvedne se a odejde, ne?
u normalniho zubare jo, ale k tak jsem se musela fakt hodne branit, furt si trval na svym a ja ze ne a ne:-) continuity sla jsem na tu chirdu a dolovali mi ho docela, pak kdyz jsem se k nemu vratila tak:" to je dobre ze jsem ho netrhal ja, to by byl problem"![]()
Ja mam cerstvou zkusenost, moje zubarka me odeslala na stomachirurgii s tim, ze ze spodni celisti se ty velky zuby hur trhaj, ze si na to netroufne, protoze navic to byl jen zbytek po ulomene korunce. Chirurg byl mlady, sikovny, mily, vlastne nejvic bolela ta umrtvovaci injekce, pak uz nic, ani kdyz to prislo k sobe. A udelal pred tim panoramaticky rtg, aby videl, jaky to ma koreny, tak me uklidnoval, ze to pujde dobre. Sice jsem tam hodinu cekala, byli nejak ve skluzu, ale vyplatilo se.
continuity já musím u všeho, i plomby, co platím sama, napřed podepsat smlouvu a že zaplatím.
Přeruším zubní debatu nákupem.. Koupila jsem pro dceři toto, abych upokojila její touhu po věčných teplácích ke každé příležitosti.
A ač na webu písou prát v pračce, na všité cedulce je přeškrtnutá vanička..
Viskóza + elastan. Já peru kde co (kašmír, hedvábí i "neprací"), ale zrovna viskóza je potvora. Riskly byste to? Protože neprací kalhoty tomu mému prasátečku fakt ne. Zatím jsem se dotázala COSu, uvidím co napíšou.
Připojím se k zubní debatě. Byla jsem včera. Šla jsem trochu s obavami, cítila jsem jeden zub.
Panoramatický rtg je u nás samozřejmostí.
Takže všechno naprosto ok. .. Nevěřila jsem vlastním uším. Žádný kaz, zubní kámen zanedbatelný. Přijít mám zase za rok.
Jsem šťastná jako blecha! ![]()
Pavlena já na webu vidím právě unwashable. Asi bych je radši vrátila.![]()
marieu Mně se v tom kabátu hrozně líbíš. Je to už poněkoliktáté, kdy sis koupila něco, podle mě, nenositelného
, a strašně ti to sluší.
Pro mě ovšem nenostitelné dál. ![]()
marieu díky. Je krásnej, nad moje možnosti teda. Zvlášť když budu šetřit na zuby
Tak ať se ti dobře nosí!
Mulen ahaaa, když se překlikne na details, tak tam je unwashable, ale v popisu je:
98% ECOVERO™ Viscose, 2% Elastane / Machine wash
To jsou osli, jde to zpět...![]()
Pavlena už to vidím, toho jsem si zase nevšimla já, ale to by mě taky zmátlo..
Mulen kdybych si to překlikla, tak to ani neobjednávám... chjo.
Dadoo tak ta barevná paleta není pro každého, ale jinak mi přijde velmi nositelnej.
Mulen byl objektivně drahej, ale tomuhle pnutí jsem neodolala. V práci nám v souvislosti s těmi změnami stran předčasů na prosinec jednorázově zásadně přidali, aby nám to teď po novém roce zase sebrali- vzala jsem to jako první a poslední viditelný prémie v životě a vrazila jsem je do bláznivýho kabátu. Pro jednou a nejspíš naposled.
Pavlena já zrovna z viskózy mám vlastně snad všechny letní šat,nic jiného v horku nesnesu,sem tam je tam něco málo přidaný a to tedy peru furt, šaty vlastně po každým noseni
marieu no právě! Na tobě to vypadá úplně skvělé a úplně "normálně" ![]()
marieu tak doufám, že ho tady uvidíme často ![]()
stesOna může být viskóza prací a pak je to cajk, ale když není, tak pak je to o průser. A jak jsme rozlouskly, tyhle kalhoty nejsou. ![]()
Aha,znám jen ten levnější praci hadr
Dnes přišlo toto pyžamo z COS STRIPED SILK PYJAMA TROUSERS - BEIGE / GREY / STRIPED - COS
a je skvělé, velmi příjemné na tělo a má hezky vypracované detaily
marieu kabat ti moc slusi, strih, vzor, vsechno. Obdivuju, jak na tobe vypada skvele, zajimave, ale pritom vlastne dost decentne, i kdyz rikas, ze je blaznivy. Ono je dobre se nekdy rozsoupnout. Ja se rozjela loni, porad se mi mlelo v hlave, ze investovat bych mela rozumne do cerne nebo camel, ale kabat mam nakonec cerveny jak trenky, protoze to zkratka neslo jinak.
Ja si ted udelala radost ve van graafu, ulovila jsem prijemny merino svetr v barve, kterou mam moc rada. Meli jeste vsechny velikosti. A ve slevach na ZL didrickson parku na jaro. A v lushi sampuk, kteremu tady delala promo Karja :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY