999 bunda super a vlasy s ofinou
ukladám Tvoje foto a prekonzultujem so sebou a sesterkou, či risknem ofinu. Už roky ma láka, no naposledy po skrátení som si nadávala ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
rozarka Díky. Ony ty pásky jsou pásek :-). Líbí se mi to rozvázaný i zavázaný.
Luna No musíme se brzy vidět :-).
pecka Díky, mě překvapuje, jak je ta ofina bez problémů. Přitom mám nízký čelo, vlasy se mi kroutí, ale ta ofina drží :-).
999 Ta bunda je dost dobrá! (ofina taky pochopitelně!) Mně by lezly na nervy ty pásky, ale líbí se mi!
999 tá ofina je fakt super. ![]()
Nekupila, ale rada niekomu poradim ![]()
https://www.zalando.sk/avavav-finger-boot-klasicke-clenkove-cizmy-black-ajg11n000-q11.html

Janulik03 a kde je palec? ![]()
Janulik03
ty ušila AI?
Janulik03 Asi dobře nerozumím slovenštině ...ale - co je na nich klasického? ![]()
Samantha asi čierna farba ![]()
Klasické boty pro klasické čtyřprsťáky![]()
jerry alebo pre žabakov
999 ja myslela ty na rukávech. Ale efektní to je!
Janulik03 Tak mě napadá... to by byl ale hezký dárek... třeba pro tchyni ![]()
Janulik03 Tý jo,ať počítám, jak počítám..
Janulik03 Název značky by správně měl být AUAUAU, ne? ![]()
A takto by to mohlo vypadat, když švec se základy osmičkové soustavy, dostane zakázku na výrobu 10 prstých bot ![]()
prďola zas ale píšou kůže, třeba povolí ![]()
Janulik03 a v te cene uz je zapocitanami operace na odstaraneni prebyvajiciho prstu? To by pak slo ![]()
Sice jsem se v jiném vlákně chlubila, že jsem objevila super sekáč s kimony, ale už jsem vám zapomněla ukázat haori, která jsem si tam koupila. Každé jedno stálo zhruba 80 korun!
Na kombinaci (vlasy a make-up) nehleďte, zrovna jsem se vrátila z focení pro drama, sundala paruku a nahodila haori. ![]()
To první je průhledné a dost dobré, i rozepnuté jako lehký svetr. Jen jde teda dost špatně žehlit, to jsem nečekala. :-/

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY