Nevím, něco co mají teď v akci na Zalandu ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
A co si objednat oboje a pak si nechat ty, které budou líp sedět?
Samantha jo, zvířátka... já dneska zavedla trvalý příkaz pro RR v nouzi
dzizisketa Druhe!
dzizisketa Myslím, že ty první (v jiné barevné variantě) jsem kdysi měla, byly strašně pohodlný, kdyby se mi v těhotenství nezvětšila noha, nosím je dodnes. Ale z těchto dvou se mi víc líbí ty druhé ![]()
stes jo tak to bych šla hned s tebou...byla jsem na pár koncertech TT a skvělý,nostalgie sem nostalgie tam![]()
Koupila před týdnem, a furt přemýšlím, jestli vrátit , nebo ne.

Isca Líbí se mi moc, akorát tyhlety mary jane boty budou záležitost tak na jednu, dvě sezóny. Ale třeba se pletu.
Isca jsou moc pekne, uz dlouho na ne koukam. Mas obvyklou velikost, nebo jsou vetsi ?
Antje Mám obvyklou, a sedí do délky, i do šířky, jen ten nárt nad prstama je takový placatý, přemýšlím, jestli povolí ,nebo ne.
Raduza No právě, a navíc jsou trochu mohutnější, přemýšlím, jestli je můžu vzít ke košilovým čatům do městského divadla.
Isca me se libi ze jsou takove stabilni na behani.
Maureen jo
. Tihle fakt umí zpívat.
Isca já myslím, že můžeš.
A dneska jsem si donesla domů nové brýle a konečně zas asi uvidim na čtení (stárnutí je pro dalekozraký fakt peklo)

Isca Nevracej je, jsou dobrý :-).
IscaMně se taky líbí a myslím, že budou vicesezonni určitě.
Raduza Antje 999 Karja Díky všem za reakce, budou u mě bydlet :) Proti bylo, že jsem potřebovala společenské boty (zjistila jsem, že nemám ani jedny lodičky nebo baleríny najednou, nejlepší jarně /podzimní jsou nové kožené tenisky), ale tyhle jsou dost specifické, a nehodí se do každé situace, ale s některými outfity se mi vyloženě líbily. Takže si k nim budu muset vytvořit víc odpoledně společenských příležitostí prostě, a univerzální lodičky přikoupím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY