Muslik reserved
https://www.reserved.com/cz/cz/rozsirena-midi-sukne-zr977-59x
podle produktovky by mne vubec nezaujala. Tobě sluší moc. Ma na tobě správnou délku. Jak jsi vysoká?
Muslik reserved
https://www.reserved.com/cz/cz/rozsirena-midi-sukne-zr977-59x
podle produktovky by mne vubec nezaujala. Tobě sluší moc. Ma na tobě správnou délku. Jak jsi vysoká?
continuity tahle je 44 (snesla bych o cislo mensi, coz je moje bezna velikost, ale nemeli a i tak je to dobry a mam aspon rezervicku :) je to platno.
Maky 165
Mě hned napadlo že jsou to cosáci, ten materiál na tobě vypadá úplně jak to jejich šustivý plátno ![]()
Dobře jsi nakoupila, celej outfit!
moora Moc krasne
A tipla bych ti tak velikost 38. Takze tak.![]()
Luna presne, taky si vzdycky rikam, kde tu velikost ma!
Reserved má ty bavlněný věci fakt dobrý. Já naslepo objednala tyhle dvoje šaty a jsou super.

Ta se mi zdá, že Reserved (a i Marks a Spencer) asi konečně začal ustupovat od těch příšerných polyesterových umělotin a pomalu se vrací k bavlně. A taky čím dál tím víc kopíruje COS.
Včera přišla dcera v krásných šatech (pružný vršek bez rukávů, splývavá nabíraná sukně) - byla jsem si jistá, že je to COS....a ono houby, Reserved.
Sukně krásná, ale s tou 44 jsi mě pobavila - ty si ji musíš vycpat minimálně otepí slámy, aby z tebe nespadla, ne?![]()
Ty první jsou ![]()
Ta se mi zdá, že Reserved (a i Marks a Spencer) asi konečně začal ustupovat od těch příšerných polyesterových umělotin a pomalu se vrací k bavlně. A taky čím dál tím víc kopíruje COS.
Včera přišla dcera v krásných šatech (pružný vršek bez rukávů, splývavá nabíraná sukně) - byla jsem si jistá, že je to COS....a ono houby, Reserved.
Sukně krásná, ale s tou 44 jsi mě pobavila - ty si tu "rezervičku" musíš vycpat minimálně otepí slámy, aby z tebe nespadla, ne?![]()
Ty první jsou ![]()
jerry já mám u některých cos černých bavlněných věci problém s tím, že se barva brzo sepere.
jerryReserved je super na poměr cena výkon, jen mě u šatů štvou ty častý výstřihy na zádech...Teď se přidaly ještě ty prostřihy v bocich
Karja to je vtipný, já právě miluju reserved šaty s průstřihy na zádech, jak to krásně větrá, a všichni mi je chválí. Mám chuť si zase nějaké koupit
jedny s průstřihy na bocíh mám z taky, z loňska.
Malenge mně se to taky líbí. Letos mám útrum, protože kojení, ale vybrala bych si![]()
MalengeHele mě to esteticky nevadí vůbec, ale bolí mě z toho záda, krční páteř, když to někde ofoukne:Dprostě to musí být fakt třeba 30+
Evaeva omrkni pořádně, možná najdeš, mé hodně oblíbené jsou košilový střih, tj. v předu knoflíčky, normálně funkční a vzadu průstřih, na léto ideál.
MalengeHele mě to esteticky nevadí vůbec, ale bolí mě z toho záda, krční páteř, když to někde ofoukne:Dprostě to musí být fakt třeba 30+
jo takhle, no to chápu samozřejmě, jsem maximální zmrzlina, tudíž rozumím, ale v kanclu v centru bez klimy, dokonalost sama ![]()
Malenge bohužel jsem nenatrefila na takové, které by mně zaujaly a splnily podmínku. Tak.si počkám na příští rok no
Evaeva jasně, za rok budou určitě taky!
Malenge lepší!![]()
jerry já mám u některých cos černých bavlněných věci problém s tím, že se barva brzo sepere.
Já taky![]()
A nejen z COS (udělaly mi to i bavlněné šaty ze Spencera).
moora Cele je to skvely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.