barbucha to uskakování nemusí být úplně nepohodlné ![]()
Podle mě to uneses, tak i tak.
barbucha to uskakování nemusí být úplně nepohodlné ![]()
Podle mě to uneses, tak i tak.
Snad jo. Ja tady jiny nez siroky kalhoty ani nemam, tak jsem si to zkousela k nim a neodradilo me to... tak uvidime, doma to jeste doladim. Ten hadr jsem ale proste musela mit ![]()
33lejaby kam se hrabou hadry. Přeju ti, ať si dovolenou pořádně užiješ! ![]()
barbucha presne tyhle birkeny mam vyhlidnuty uz dyl, ale ta cena:-(
viktorka_od splavu spoustu birkenu mají ted na Zalando lounge, ale přišlo mi, že spíš pantofle, ale docela levně
Karja já si tam nevybrala
ty moje dvoje už dosluhují, pořád čekám na nějakou akci a nic
Evaeva Jo, jjá to nijak neprobírala, my jsme totiž jako děti tyhlety zdravotní pantofle nosily neustále a nějak se přes to nemůžu přenést a nekupuju si je:-D.
Karja já je taky nosila. Ale já si kupuju žabky, ty klasické taky nechci. No a jsou hrozně pohodlné no.
Karja ja potrebuju presne ty co postovala barbucha a ty se snad v cz vubec neprodavaji, nasla jsem si je na birken webu:-(
Proto jsem si je koupila tady anzto jsem v nich mohla chodit hodinu po obchode, abych videla jestli sedej - no sedely, ale byly taky posledni! Zjevne jdou dost na odbyt vsude.
Cena neni z nejlacinejsich, to je fakt, ale ja jiny sandaly nosit nemuzu, mam tlusty i nohy
a jak vim uz od tech pantofli, tak mi birkeny proste dobre sedej. Navic je svedska koruna snad nejniz co pamatuju, takze jsem mozna i usetrila ![]()
Isca ano, došly. Jsou super, velikost odpovídá, vezmi jakou máš běžně.
A dneska mi zas cosi naseptavalo: jdi ke cosakum, jdi ke cosakum...
co kdyz maji neco co jsem prehlidla... ![]()
A taky ze jo, capla jsem tam siroky lneny kalhoty (v ramci tech uspor kvuli slaby korune - jako ale fakt, koukam na visacku a ceska cena pravi 2150 korun, pricemz me tady v prepoctu vysly vo 250 min!)- az ted jsem zjistila ze maji bejt modry, no ja myslim ze jsou spis cerny... Rozhodne jsou tmavsi nez moje stavajici modry plateny, tak at. Ani je nepokladam za kuloty, jsou mi dlouhy presne jak to mam nejradsi, ke kotnikum...
No a pak me vycapla zritelnice jedouci ze skoly, protahla me po svych obchodech a tak uz mam dalsi nakupy vyreseny, uz sem nic psat nebudu! ![]()
viktorka_od splavuz Birken webu jsem kupovala a v pojí. Taky jsem musela mít, co se u nás neprodává, na eobuvi není
.
viktorka_od splavu vloni sem si je koupila na answear, ale nakonec sem si je nenechavala, tam by je meli mit
RoSa Což o to mně se líbí a i bych ty prachy dala jenom že jsem za přesně stejný teďka musela koupit gumy na auto ježto mi jedna prdla
Takže nový přední botičky má auťák a já mám houbec
Nosič na kola. ![]()

Pinot Noir Thule mame taky, jen teda na 2 kola, je dobrej. Jen kvuli nemu musim mit treti znacku na auto a pri couvani vidim na kamere kulovy. Ale je to o moc pohodlnejsi nez vysazovat kola na strechu. To by snad nedosahl ani muz, prece jen ta X1 je uz dost vysoka, i kdyz ze vsech tech X - BMW nejmensi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.