RoSa dyt na ne maj 20% slevu:) ale ony hodne stojej i ty jiny celokozeny, proste sou to kozeny sandaly no. Ja je mam rada:D
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoskaco máme děti, tak jsme nosič neměli, ale kdysi před dětmi taky ten střešní, a to byl hroznej opruz, měli jsme co dělat, abych tam ty naše těžký krámy usadili.
Pinot Noir hezký nákup ![]()
Pinot Noir mně přijde, že jde hlavně o výšku auta. Na naše staré auto i na rodičů oktávku jsem svoje (těžké) kolo dala celkem v pohodě. Na naše nové bych potřebovala asi štafle
Taky budeme potřebovat na kouli, ale když nebude fungovat kamera, tak jsem nahnaná. S nosičem neřídit, si píšu ![]()
Evaeva ona funguje, jen na ni vidis pres ty kola, takze nic moc. A je to holt cely delsi, trochu nezvyk, no.
Kokoska no jasně. Pro mě je nezvyk každé parkování ![]()
notna to mela ale tu barvenou semisovou ne? tyhle maji hladkou
notnajá mám jiné s černou hladkou kůži a nic se nedeje.
viktorka_od splavu continuity Aha, tak to nevím, jestli měla semiš nebo hladkou kůži. Birkeny kupuju jednou za x-let, nejsem v tom vůbec znalá. To by bylo fajn, jestli ta hladká kůže nepouští.
notna ne nepousti, ta je prave dokonala. ja ten semis nemuzu
viktorka_od splavujá mám teď jedny semišové téměř nové a akorát jsem si je vyndala z skříně, že si musím doma oslapat. To bude raz dva, právě jsem se zapomněla a upravila v akváriu rostliny, takže mi do nich nakapala voda.
Stelka nic nepousti, je hladka - jenom teda ty pruhy pres nohu, trochu. Mela jsem usmudlany nohy kolem paty a palce... ale byla jsem v nich fakt celej den, urcite zpocena atd., takze bych rekla ze jenom jako prezuvky skodit nebudou.
Pantofle stejnyho typu nebarvej vubec, pak mam cerny jeste ty jejich aka "drevaky" a ty taky nic nedelaj. Mozna teda ze se tyhle casem osoupou a nebudou spinit taky.
To mnohem hur jsem dopadla s cernejma uggama, tam jsem vytahla nohu cernou celou!
barbucha Dík za podrobnou zprávu. Černý uggy mám ty jejich chlupaté pantofle a jak píšeš! Ty barví i po dvou letech nošení ![]()
Svinarna. Bych je i vratila, kdyby nebyly tak teply ![]()
Nejspíš si je nekoupím, ale líbí se mi tyto Cannes a fuchsiové Arizona
no ale St Barths bych asi chtěla :)
Mini teda Cannes i St.barths![]()
Mini fuchsiové sa mi nedajú zobraziť, ale Cannes aj St Baths sú ![]()
notna mne ta cerna barva pousti. Asi se mi vic poti noha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY