Paul & Shark ? 999
z eshopu Loukykvet jsem nakoupila krásné sazenice bylinek a trvalek. Těším s, až je zasadim do záhonu
Toto aj ja milujem, kúpiť, nasadiť a tešiť sa, ako rastú. Včera u mňa tiež zazvonil kuriér.
Pinot Noir Už keď takýto nákup ma teší viac ako oblečenie, to je čo povedať. A je to aj tvojou zásluhou, inšpirujem sa na tvojom IG.
Minipromítačku, zatím jen takové šidítko, pokud se osvědčí, mám pak vybranou o něco lepší. A teda na to, že je to fakt pidi a za pár korun, obraz i zvuk je celkem v pohodě. Na chalupě máme perfektní bílou zeď, budou večerní letní kina. A filmy z Kviff TV
andulka01 jakou jakou? Ja chci do altanku a nemam cas vybirat.
Přemýšlím, po kom to to dítě má, že vypadá tak nějak dobře i pytli na brambory.

continuity nevidím pytel na brambory,ale v pase fest overal. Což nepopírá,že to slečně sluší. ![]()
stes tam je nějaké zabičkování, přesně to bude vždy.
continuity Já rozumím otázce, ale doprovodná fotografie je dost nevhodně zvolená, tohle rozhodně není pytel od brambor! Sluší jí to! (a odpověď je přece "mládí"
)
Na ramínku to je hadr non plus ultra. Já jsem se teda takto bohužel nenosila ani v mládí a druhé dítě taky ne (i když ty je to všechno tak nejak ukradené).
continuity hezky dcera koupila, slusi ji to
continuity to bude kombince zdraveho sebevedomi a mladi :) Dceri to moc slusi. Nasi dceri taky. Nedavno jsem si rikala - tyjo, tak takhle hezky jsem v jejim veku fakt nevypadala a hlavne jsem si to o sobe nemyslela...
Pinot Noir ty nejlepší nákupy to jsou. Šaty, boty,kabelky a slevy v COS jsou proti tomu úplně nic ![]()
continuity výhoda mládí, dcerce to moc sluší.
Dneska mi přišly tyhle šaty z Reserved a jsou fakt moc pěkný - materiál taková tenká "scuba" a na těle hezky splývají. A s krásnou slevičkou ![]()

Lama_z_Lana ty jsou teda moc pekny !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.