Lamicka Do špičky jsou podle mě víc klasické a z módy nevyjdou.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka rozhodne ty spicaty
Lamicka špicaté, tiež som riešila podobnú dilemu a vyhrali špicaté. Myslím, ze tieto sú nadčasové.
Lamicka za mě špičaté. Už protože přesně ty mám já a za me dobrý
Plus teda mě přijde že tyto špičky už se nosí radu let a že by vyšly z módy si úplně nemyslím. Od hogla už je tocim pěkně dlouho v různých provedeních. Stále dražší a dražší ale pohodlné
..
Lamicka máma má oboje, ale daleko víc nosí ty špičaté, na noze jsou moc pěkné
Lamickateď zrovna byly hogly na ZL několikrát za sebou, ony zas budou. Pak bys to možná nemusela tolik řešit. Jen si bohužel přesně nepamatuji, které měli, protože lodicky jsem přeskakovala.
Lamicka rozhodně špičaté.
Lamicka špičaté, ty přežijou všechny jiné chvilkové trendy.
Díky všem za názor. Ještě je znovu vyzkouším a rozhodnu se. Dám vědět, co jsem vybrala :)
continuity díky za tip na ZL, to mě ani nenapadlo.
z eshopu Loukykvet jsem nakoupila krásné sazenice bylinek a trvalek. Těším s, až je zasadim do záhonu

clothilde krasny nakup!
Chtěla jsem dát tip na univerzální černý letní sandál, ale koukám, že na webu vyprodáno - u nás v HM měli tea výběr ze všech velikostí .Běhám v nich už dva dny, neřežou, netlačí a nemám žádný puchýř. Na noze vypadjí fakt skvěle ![]()
Koupila jsem vnukovi jachtařskou bundu :-).

999 krásná...mě na vnuka baví nakupovat víc než na sebe. A nejen oblečení. Jenže dcera je minimalista a ochrankyne všeho a já mám zákaz. No,ona mívala taky zákazy a nic...tak já taky porušuju.
999 jachtu kupuje dedecek? ![]()
stes Já se zodpovědně ptám :-). Na všechno :-).
999 asi je ti dovoleno
no taky se občas zeptam
Kokoska Obhlíželi jsme :-).

999 hezke!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY