Candance no musela som to vygooglit, tiez som netusila :) vraj smart zasuvka sa to vola. Nieco taketo (aku mame my znacku netusim)
Co jste si dnes koupili/y?
Přišel mi top z COSu (ještě zmačkaný z balíčku), jsem nadšená z barvy.

Mrakoplas tyjo dík za rozšíření obzorů - asi to potřebuju
Tabea no jasne, muze, klidne i u wc a podobne, ale kdyz jsem doma, tak to mam vic pod kontrolou (nebo si to myslim
)
marieu pekny, ta barva ti sedi
marieu moje oblíbená barva. Sluší ti.
Švagrovým šla v paneláku voda po schodech naproti, volali jim sousedi ale než se dostali domů, trvalo to nejmíň 30 min. A zjistili, že byt mají z kopce, 3 místnosti zůstaly suché a v obýváku jim stála voda. Podařilo se to vysušit úplně neuvěřitelně. A to vše kvůli jedné hadičce ke koupelnové baterii
marieu moc pěkný nákup, sluší ti
ja vim a asi u me zacina
Ty mas pracku v byte, ja o patro niz, za 3 dvermi ve sklepe.
Dočítám zpětně a zrovna jsem chtěla napsat, že v tom případě mám Alzheimera už od mládí. Pračku v technické místnosti jsem měla vždy a zapomenutá tam zůstala v domácím šrumci mockrát. To jsou zase soudy omezené na vlastní životní obzůrek todleto![]()
marieu super nakup, to jsem tam ani nevidela takovej hezkej top :))) ta barva ti sivele sedi
Ounz Lamicka Pinot Noir děkuju, stejně tak razorblade - je to COS Atelier- cupro a trocha hedvábí. Pevně věřím na lehkost a chladivost. COS dělá zemité barvy a odstíny spíš menšinově, tak jsem ho koupila bez čekání na nějakou slevu, protože vždycky něco týdny/měsíce obhlížím, až to není.
Letenky do Koreje. Jižní. Na září.
berush ...no ještě abys je koupila do Severní
...bude to super výlet![]()
marieu tak to je pěkný top a barva je super pro tebe![]()
berush tyjo, super nákup, doufám, že poreferuješ do cestovního vlákna
berush To je super nákup! A možná se tam potkáme, chystáme se tam s kamarádkou na víkend, musím ji dokopat co nejdřív! Kdy budeš v Soulu? (my asi nic jiného nestihneme)
Garfie budeme tam 8 nocí, kromě Soulu bychom rády i Busan. Zatím jsme ve fázi plánování. Na cestě zpět využijeme sponzorovaný stop over v Abu Dhabi - Etihad nabízí při delším stop overu zdarma hotely, takže ještě 2 noci v Emirátech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY