Já bych se ukazovala až by jiskry lítaly, jen tomu nepřejí okolnosti. Teď jsem mela chvilku. Sem si řekla , že načerpám inspirací.
Co jste si dnes koupili/y?
Jdeme příští týden na svatbu, tak jsem si objednala šaty a mám je velké
Tak snad napodruhé....
LadyMary nádherný....jen by mi asi znepokojovaly ty sklady na rukávech,jestli zůstanou složený..
stes No, ty sklady na rukávech jsou dost rozvolněné...a ještě přemýšlím, co se sklady navíc, které vznikly poskládáním v sáčku. Vyprat a pověsit?
LadyMary ty sou! Odkud? Jaká značka?
LadyMary tak nad tím přemýšlím a nevím. Jen namočit,pověsit hodne mokre,malinko stlacit podle skladů...těžký toto na údržbu
Makara Mango
LadyMary Jezis ty jsou nadherne![]()
Právě jsem si zakoupila roadtrip z phy do gdansku přes varsavu (tam už jsem byla, ale zastávka nutná!) přes berlin zpátky do phy, tak jsem zvědavá a těším se. V cestovním vlákně přijímám tipy na gdansk :)
LadyMaryšaty jsou moc pěkný
Ounz To zní jako nádherná cesta!
Ounz tak jo :) kdyz uz jsem uplne nahodou sla kolem jejich obchodu :)))

Sweet Potato doufam! Naklikala jsem vsechny letenky, jizdenky a hotely a ted schválně, co první mi ujede ![]()
Ounz To zni vsechno super, jsem se chtela zeptat, jestli jedes na kole, ale tema jizdenkama se to vysvetlilo. Mam z nedavne doby za sebou nakup jizdenek do Budapesti pres eshop Ceskych drah a dalo mi to zabrat, nez jsem pochopila vsechny zakonitosti.
Černá kočka tyjo na kole bych to nedala, to je moc :) sice jsem se zlepšila, ale na mým měšťáčku bych to neušlapala :) já ted koupila dvě jízdenky přes db a z toho jednu v rámci polska, a až tu poslední přes cd, ce nemám moc ráda, hlavně tu jejich všivárniku se zdražováním jízdenek, na který moc koukáš..
Mini teda ty vypadaj paradne
Já právě neodolala jednomu Zilvarovi a teď dumám, co s ním....
Vlaaa_pJeště prut a máš outfit hotový!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY