Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline slniecko admin
19714 příspěvků moje polička 28. srpna 2024 22:39

Rúž Cherry in the Snow od Revlonu.

Zistila som, že má tento rok 80. narodeniny, tomu sa nedalo odolať.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 01:08

Samé super nákupy a nové účesy - moc vám to sluší .

Mé nákupy jsou zcela jiného rázu. Potřebovala bych něco nového na sebe, boty, ale neměla jsem náladu, ani moc času na obchody. Nemohu uvěřit, že už bude září. Od ledna mi čas nějak splývá. Nakupuji tvárnice, beton, plynový kotel atp. . Ne, že by mě to těšilo, ale je to nutnost. Dlouho jsem se osobně o takové "nákupy" nestarala a nestačím se divit. Nejhorší je sehnat řemeslníky a navíc šikovné. Např. oprava komínu, výběrové řízení je úmorné a ceny se liší klidně o 100% . A ty nutné práce se spíše kumulují, než aby jich ubývalo. Některé věci ani nevím, kde sehnat. Např. starou litinovou vpusť na venkovní kanál (neb tu původní nám rozbil bagr). Už jsem projela snad celý internet a nic. Pardon za off topic. Mám doma ještě krabičku Neurolu, ale možná bude lepší sklenička dobrého vína. 

Těším se na nějakou zdejší podzimní nákupní inspiraci, abych nemusela lítat po všech obchodech. Ani nevím, jaké jsou teď in podzimní boty, kabáty ... v hlavě mám jen stavební materiál a hledám řešení pro věci, o kterých skoro nic nevím. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 29. srpna 2024 05:47

Karja no nevím nevím,jestli se do slev dostane...na netu už mají jen 32 a 34..v obchodě prodavačka říkala,že hned po uvedení byly skoro všechny vyprodané,pak je naskladnili znovu,ale mají je probrané opět hodně...

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 07:05

continuity u cos beru normalne 38 nebo 40, tady mam 38, takze pokud se rozhodujes mezi dvema velikostmk, vzala bych tu mensi.

Offline Tabea
8389 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 07:29

whiskas Přeju ti, ať stavební práce brzo dořešíš a můžeš koukat po botách..

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 07:31

Všem přeji pěkné sukně z COSu, opravdu se povedly. Já číhám na tu koženou v bordó barvě, která se vyskytuje na fotkách u jných produktů, tak doufám, že bude brzy ke koupi. A taky doufám, že bude na gumu:-)

Offline Samantha
3308 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 09:07
Reakce na whiskas:

Mám doma ještě krabičku Neurolu, ale možná bude lepší sklenička dobrého vína. 

Neurol je jedno z léčiv, které působí velice (VELICE) nepříznivě na mozek, potažmo na paměť. Vyhoď to a jestli nemůžeš v noci spát, tak radši listuj podzimní nabídkou módy

A kromě toho, na boj s řemeslníky bys potřebovala daleko větší kalibr

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 09:49
Reakce na Maureen:

barbucha ta je dobrá...ale na cestě už týden????kdo má vydžet to čekání?...když nemá co na sebe,viď

jerry 

O to, abych měla co na sebe, tak nějak moc nejde Ale fakt mě to začíná štvát, i podle sledování to teď už třetí den visí na jednom místě (jakože transport, a nehne se to ani vo píď)!

V životě jsem tak dlouhý dodání nezažila, nevim se co s nima děje

Offline Aranel
6738 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 09:53

whiskas

Boty nevím. Já vím, že se nosí vytažený ponožky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 10:00

whiskasNa nedostatek řemeslníků jednou pěkně dojedeme. Komín jsme řešili, dostali tragický termín, ale vzali jsme to, jenže kominík byl asi překvalifikovaný, totálně to podělal, takže po známosti jsme uplatnili nějakého odborníka a spokojenost, ale ty nervy, uhánění, konzultace s topenářem, ten teda taky nemá čas...

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 19:37

Tabea Díky .

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 19:40

Samantha Spát naopak můžu, ale časově nemůžu . Tento víkend hodlám dohnat spánkový deficit a N.tedy zatím vytahovat nebudu. Už takto se špatně soustředím.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 19:42
Reakce na Aranel:

whiskas

Boty nevím. Já vím, že se nosí vytažený ponožky

tak tento trend ráda vynechám.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 19:46

Kan Termíny ani nekomentuju ... a to, že se může stát, že vyberu špatně a X věcí budu muset nechat předělávat, snad ani slyšet nechci. Říkám si, jestli by to bylo lepší, kdyby ti řemeslnící mluvili s chlapem, u kterého je větší předpoklad, že stavebním záležitostem rozumí lépe. Tím nepodceňuji ženy!!! Jen zevšeobecňuji.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 20:03

whiskas Sorry, nechtěla jsem tě vyděsit. Ale když už není manuálně zručnej ani řemeslník, tak sakra kdo v tomto státě? 

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 00:55

Koupila jsem synovi ponožky k letní uniformě na Amazonu, víte jak, takovej ten levnej pack ála HM....a tohle přišlo, je mi to úplně líto to jen tak otevřít.

Offline Mulen
5058 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:38

Garfie je to moc hezky zabalený, ale zase, toho plastu...

Offline Kokoska
35267 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:49

Garfie no tyjo, a kde jsou ponozky na nedeli?

Offline Kokoska
35267 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:51

whiskas moc drzim palce, at to vsechno zvladnes. Ja kdybych zustala sama, tak ten barak musim okamzite prodat, na nejaky jednani s remeslniky fakt nemam.

Offline Kokoska
35267 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:53

barbucha mne tyden u objednavek z COS prijde normalni, asi mi nikdy neprislo nic driv, obcas dokonce napisou, ze je objednavka zpozdena.