Luna Moc ti to sluší! ![]()
Mně se zbláznily vlasy a moc mi to celoživotní krátké hladké mikádo chybí.
Luna Moc ti to sluší! ![]()
Mně se zbláznily vlasy a moc mi to celoživotní krátké hladké mikádo chybí.
prďola Dekuju![]()
Ja si na to naopak zvykam.![]()
Luna Paráda!
Koupila jsem si tuhle sukni a je boží...obrázek to,za mne,úplně nevystihuje...při chůzi se krásně "nese",super materiál a dá se prát!
https://www.cos.com/en_eur/women/womenswear/skirts/product.balloon-hem-maxi-skirt-black.1238867001.html
Maureen ta je pre teba ako stvorená
Maureen Tu jsem si zkoušela, je krásná :-).
999 myslela jsem právě na tebe,že by ti slušela..
Taky jsem si koupila sukni a nevím jak to dopadne... je "na cestě" už víc jak tejden ![]()
barbucha ta je dobrá...ale na cestě už týden????
kdo má vydžet to čekání?...když nemá co na sebe,viď![]()
Pavlena Mně se ten spodní okraj líbil, ale řekla jsem si, že už žádný další hadry :-). Musím něco prodat, rozdat, zbavit se, abych mohla zase nakupovat. Pár nových kousků jsem o prázdninách teda koupila, ale nebyla to desátá černá dlouhá sukně :-).
Pavlena tak ty jsi přesně ta druhá,na kterou jsem myslela,že tady bude házet outfity![]()
barbucha já mám tu béžovou a je skvělá, takže dobře dopadne.
Sukně moc pěkná.
Akorát tě lituju, jistě už se nemůžeš dočkat, až konečně shodíš tepláky a navlečeš sukni![]()
Musím teda bohužel říct, že se ta podzimní kolekce COSakum dost povedla. Nefungoval mi ten odkaz od Maureen a než jsem tu sukni našla, narazila jsem na další tři sukně, dvoje kalhoty a tři košile, které by se mi dost hodily. ![]()
Maureen Ta sukně je ale pěkná, hlídejte mi to ve slevách.. já jsem tohle léto dostala hodně komplimentu na tu kolektivní asymetrickou skládánou, ale řekla bych, že ji ještě párkrát vyperu a konec! Takže náhradníci potřebuji!
Maureen ja tu sukni taky mam, je moc krasna a vypada ve skutecnosti lip, nez na obrazku.
Lilly_Ku hm, ta sukně vypadá hodně dobře už na obrázku..jak sedí čísla prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.