Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Tabea
8379 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 21:52

barbucha když teď budeš honit Poppy po procházkách...

Offline Gatita
8737 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 22:05

Tabea ja mam cyklistickou helmu a tluste oteplovaky (aby pady nebolely), zas mam v tech 40 vyhodu, ze mi je jedno, jak u toho vypadam a co si kdo mysli:)) Jen ty brusle jeste nedorazily a zitra zas budeme muset pujcovat. Ale jako fandim nam, syn uz jezdi celkem normalne, to byl primarni cil (a ja prece nebudu sedet v koute, ze jo:)) 

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 22:07

Gatita brusle . Zrovna jsem si během vánoc říkala, jak dlouho jsem už nestála na bruslích a napadlo mě, jestli to nezkusit. Skončila jsem u seznamu kluzišť v Praze .

Offline Gatita
8737 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 22:16

whiskas zkus! Je jich v Praze ted hodne a mivaji tam i parek v rohliku a jine delikatesy. Jen teda v Decathlonu regal s bruslema zel prazdnotou a "musela" jsem si objednat nejake hezci a drazsi, ktere vsak porad nemam a kdo vi, jestli jsem trefila velikost. 

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 22:19

Gatita Kdyby byl i svařák, tak to ještě zvážím . Brusle myslím půjčují, ale zatím jsem nesehnala nikoho, kdo by šel se mnou. A sama tam sebou fláknout, nevím, nevím.

Offline Gatita
8737 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 22:33

whiskas brusle pujcuji a svarak tam je taky.Ale ja se bojim si ho dat. Predstavuju si, co by si o mne na pohotovosti mysleli.  Jako bojim se dost, nechci si rozbit hlavu, vyrazit zub ani zlomit ruku, tak na to jdu hooodne zlehka. 

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 02. ledna 2025 23:15

Gatita "Predstavuju si, co by si o mne na pohotovosti mysleli."

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2025 23:20

Gatita u nás na staďáku mají moc dobrou horkou čokoládu

Offline Samantha
3308 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 08:55
Reakce na whiskas:

Gatita Kdyby byl i svařák, tak to ještě zvážím . Brusle myslím půjčují, ale zatím jsem nesehnala nikoho, kdo by šel se mnou. A sama tam sebou fláknout, nevím, nevím.

​Přijeď. U Pakulu je teď kluziště Na bruslích jsem nestála od dob, kdy pravidelně zamrzala Malá říčka, ale když se budeme podpírat vzájemně, tak to dáme

Offline RoSa
10249 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 08:58

já jsem si včera jen tak pro radost koupila automatický kávovar DeLonghi

Offline Karja
45040 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 08:59

EvaevaTa čokoláda mi připomíná, že dcera byla se školou bruslit a protože jí čokoláda nechutná, tak si dala velké kafe....Takové to cafe go...:-D

Offline Karja
45040 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 09:01

Já jsem koupila 4 světla do domu, je to velkej krok pro mě:-D a dcera mi na to řekla, zda bych si radši ty peníze nemohla odkládat na dovolenou....:-D Tak ta bude po sambovi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2025 09:03

Karja na obojí 

Offline Muslik
586 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 09:30
Reakce na whiskas:

​nepotřebuješ nikoho s sebou! Sama si to užiješ nejlip! Nějaký podcast do sluchátka, pohoda! Já chodím bruslit na led, konkrétně na Letnou, poměrně často, svarak mají myslím všude, a když spadnes, určitě se najde někdo, kdo tě sebere :)

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 10:48

Samantha Tak tato lokalita pro bruslení na mě nevypadla. Díky. Že bychom se tam válely obě ?

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 10:48

Karja Dcera je praktická .

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 10:53

Muslik Letnou mám kousek, mohu se tam jít pro začátek mrknout stylem "jdu náhodou kolem" .

Offline Kokoska
35264 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 10:53

Karja prvnakovi prodaji velky kafe? Hele, vysroubuj ji v pokojiku zarovku, ze co usetrite na elektrice, date na dovolenou

Offline Kokoska
35264 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 11:00

Mile bruslarky, ja si stoupla na brusle asi po 30 letech, bylo to kratce pred covidem, takze nejak v mych 60+ letech. Jako mlada jsem bruslila rada a docela dobre, ale zacinala jsem znovu od nuly. A hned jsem padla na krovky takovym stylem, ze jsem pak chodila bruslit v lyzarsky prilbe. A kdyz jsem se do toho zas trochu vpravila, prisel covid a konec. Ted uz se bojim, ta rovnovaha se s vekem chyta hur a hur. Ale bylo to dobry cviceni, vsechny svaly jsem citila. Tak na sebe  budte opatrne a at vam to dobre jede!

Offline Karja
45040 příspěvků moje polička 03. ledna 2025 11:01

KokoskaTo bylo z automatu. Hele ona moc elektriky nepropálí, v pokojíku nikdy není, na televizi se nedívá, mytí moc nedá, to je taková rychlosprha, a oblečení preferuje po sestřenici. To jsem ale teda ted koupila nové, abych byla v tématu! a to jsem se těšila na sezonu jarní, že to nic JÁ ani děti skoro nebudeme potřebovat div ne zase do září...tak už 2.1. to začalo.-D