barbucha když teď budeš honit Poppy po procházkách...
Co jste si dnes koupili/y?
Tabea ja mam cyklistickou helmu a tluste oteplovaky (aby pady nebolely), zas mam v tech 40 vyhodu, ze mi je jedno, jak u toho vypadam a co si kdo mysli:)) Jen ty brusle jeste nedorazily a zitra zas budeme muset pujcovat. Ale jako fandim nam, syn uz jezdi celkem normalne, to byl primarni cil (a ja prece nebudu sedet v koute, ze jo:))
Gatita brusle
. Zrovna jsem si během vánoc říkala, jak dlouho jsem už nestála na bruslích a napadlo mě, jestli to nezkusit. Skončila jsem u seznamu kluzišť v Praze
.
whiskas zkus! Je jich v Praze ted hodne a mivaji tam i parek v rohliku a jine delikatesy
. Jen teda v Decathlonu regal s bruslema zel prazdnotou a "musela" jsem si objednat nejake hezci a drazsi, ktere vsak porad nemam a kdo vi, jestli jsem trefila velikost.
Gatita Kdyby byl i svařák, tak to ještě zvážím
. Brusle myslím půjčují, ale zatím jsem nesehnala nikoho, kdo by šel se mnou. A sama tam sebou fláknout, nevím, nevím.
whiskas brusle pujcuji a svarak tam je taky.Ale ja se bojim si ho dat. Predstavuju si, co by si o mne na pohotovosti mysleli. Jako bojim se dost, nechci si rozbit hlavu, vyrazit zub ani zlomit ruku, tak na to jdu hooodne zlehka.
Gatita "Predstavuju si, co by si o mne na pohotovosti mysleli." ![]()
![]()
Gatita u nás na staďáku mají moc dobrou horkou čokoládu ![]()
![]()
. Brusle myslím půjčují, ale zatím jsem nesehnala nikoho, kdo by šel se mnou. A sama tam sebou fláknout, nevím, nevím.
Přijeď. U Pakulu je teď kluziště
Na bruslích jsem nestála od dob, kdy pravidelně zamrzala Malá říčka, ale když se budeme podpírat vzájemně, tak to dáme ![]()
já jsem si včera jen tak pro radost koupila automatický kávovar DeLonghi
EvaevaTa čokoláda mi připomíná, že dcera byla se školou bruslit a protože jí čokoláda nechutná, tak si dala velké kafe....Takové to cafe go...:-D
Já jsem koupila 4 světla do domu, je to velkej krok pro mě:-D a dcera mi na to řekla, zda bych si radši ty peníze nemohla odkládat na dovolenou....:-D Tak ta bude po sambovi.
Karja
na obojí
nepotřebuješ nikoho s sebou! Sama si to užiješ nejlip! Nějaký podcast do sluchátka, pohoda! Já chodím bruslit na led, konkrétně na Letnou, poměrně často, svarak mají myslím všude, a když spadnes, určitě se najde někdo, kdo tě sebere :)
Samantha Tak tato lokalita pro bruslení na mě nevypadla. Díky. Že bychom se tam válely obě
?
Karja Dcera je praktická
.
Muslik Letnou mám kousek, mohu se tam jít pro začátek mrknout stylem "jdu náhodou kolem"
.
Karja prvnakovi prodaji velky kafe? Hele, vysroubuj ji v pokojiku zarovku, ze co usetrite na elektrice, date na dovolenou ![]()
Mile bruslarky, ja si stoupla na brusle asi po 30 letech, bylo to kratce pred covidem, takze nejak v mych 60+ letech. Jako mlada jsem bruslila rada a docela dobre, ale zacinala jsem znovu od nuly. A hned jsem padla na krovky takovym stylem, ze jsem pak chodila bruslit v lyzarsky prilbe. A kdyz jsem se do toho zas trochu vpravila, prisel covid a konec. Ted uz se bojim, ta rovnovaha se s vekem chyta hur a hur. Ale bylo to dobry cviceni, vsechny svaly jsem citila. Tak na sebe budte opatrne a at vam to dobre jede!
KokoskaTo bylo z automatu. Hele ona moc elektriky nepropálí, v pokojíku nikdy není, na televizi se nedívá, mytí moc nedá, to je taková rychlosprha, a oblečení preferuje po sestřenici. To jsem ale teda ted koupila nové, abych byla v tématu! a to jsem se těšila na sezonu jarní, že to nic JÁ ani děti skoro nebudeme potřebovat div ne zase do září...tak už 2.1. to začalo.-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY