jerry diik, ja s nimi stále bojujem, taká tá večná nespokojnosť.
Co jste si dnes koupili/y?
marieuhmmm na ten kabát teda som zvedavá . Na modelje nič moc, ale to vsetky tie parádne veci vyzerajú lepšie na každej okrem tých modeliek
No neke! Mam sto chutí do toho jít taky! (kdybych ho aspoň potřebovala, sakra
) Vaťák bude dobrej ![]()
Pinot Noir no na to,ako sa muž inokedy hybe neskutočne pomaly, sa mi za chrbtom zjavil nečakane rýchlo.
sukně ti moc sluší a pobavil mě popisek muže. Můj muž má taky zvláštní radar najít mě bleskurychle v situacích, kdy bych ocenila naopak prodlevu
a z akcí "šla jsem pro rohlíky a vrátila se s oblečením" bývají nejlepší úlovky. Jinak se mi líbí moc i top/halenka
Kammilaďakujem, vzala som sukňu a chxela som ešte jednu skúsiť, tak nabudúce až pôjdem zas pre rohlíky
A kdo má?! ![]()
Dva dlouhý péřový kabáty, péřovou bundu, tři prošívaný k tomu (z toho jeden zelenej), čtyři vlňáky - do skříně to musím už našlapávat jak ty zřízenci v japonským metru
Bohužel jsem to musela vyhodnotit jako strašlivou, ostudnou nenažranost, vedoucí nevyhnutelně k nějakýmu trestu osudu ![]()
barbucha ale no tak zas na sebe nebuď tak přísná! Já mám teda taky krapet výčitky, ale jsem na něj zvědavá i tak.
Bude fajn, vypadá pěkně, a budu ti ho závidět!
barbucha jak řikám, ještě můžu vypadat jak nějaká soudružka ve vaťáku.
Uvidíme, jsem zvědavá na fotku!
barbuchaProsím tebe, víš co říkala ta tvoje kamoska před duchodem? Že se to musí nakoupit, dokud na to jsou peníze;-)
Ledni brusle. Je mi 40 a stala jsem na tom minuly tyden poprve
.
Gatita to je super! Ja u nás vídala jednoho pána v legínách s helmou a chráničema. Byl fakt cílevědomej a bylo vidět, jak se lepší. A včera na Vysočině byl taky jeden pán, tak 40, dost se klepal ale taky jel odhodlaně. ![]()
Doporučuju chrániče na kolena, jestli máš.
barbucha tak třeba změníš váhu a budeš potřebovat zas nový hadry. ![]()
Jo jasně. Ze sudu se stane Twiggy! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY