já měla pauzu v bruslení asi tak mezi 15 až 40 rokem. Pak jsem se na to po těch 25 letech postavila a šlo to. Ne že bych skákala trojitýho salchowa, ale normálně jsem jezdila. Od tý doby párkrát za zimu vyrazím, tak směle do toho. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karja já si taky říkala, že v ledenu bude trochu pauza. Tak mám troje boty ze slev![]()
Primalex v kyblíku a jdu vymalovat sklep. ![]()
![]()
Chystame sa vymaľovať izbu na poschodí a skúsime kúpiť termofarbu. Ešte to len študujem, tak uvidíme
CCo dělá termobarva?
Mha v zime hreje, v lete chladi? ![]()
![]()
SunEclipse tak to se jdu natrit!![]()
já jsem si včera jen tak pro radost koupila automatický kávovar DeLonghi
V životě jsem tě neviděla pít kafe ![]()
Mha je to izolacna farba. Mame sice zateplenu strechu , ale miestnosť nie je vykurovana. A tato farba by mala pomôcť okrem iného aj ako protiplesnovy nater. Sused ju ma a stena je menej chladná pri dotyku. Tak to vyskúšame a uvidíme.
já jsem si včera jen tak pro radost koupila automatický kávovar DeLonghi
Já dneska ráno prodala starej Termomix, tak jsem si za to obratem taky koupila kávovar ![]()
Ještě někde ve měste musím sehnat dobrý kafe.
barbucha protože ke mně nechodíš ráno, to dá rozum!
večer piju jiný věci
a teď mě napadá: co ty kafe do kelímku u tebe v práci, ha?!
RoSa tak dúfam že si s ním spokojná. U nas ide furt.
Děkuji, jsem opět o něco chytřejší.
EvaevaTa čokoláda mi připomíná, že dcera byla se školou bruslit a protože jí čokoláda nechutná, tak si dala velké kafe....Takové to cafe go...:-D
A vypila ho a chutnalo jí? Dceři káva chutnala snad od vždycky. Překvapilo mě to. Měla jsem za to, že dětem nechutná. Mně káva vždycky moc voněla, pamatuji si to z dětství, jak jsem vždycky byla při ochutnání zklamaná, jak je to nedobrý. Prisla jsem mu ma chuť až na střední.
Janulik03 ještě je na cestě, ale těším se!
Lama_z_Lana jakej sis koupila?
notna mým dvěma dětem ze tří kafe taky chutná
ano i miminu
ale.hrnek.by.asi.nevypily
notnaJasně, že ji chutnala:D. Myslím, že si dala nějaké cappuccino. Ono to velké kafe do kelímku z automatu je docela chutné, je to sladké i a z domu jsou zvyklé na caro, takže to není nová chuť. Říkala, že bylo moc dobrý a bude si ho dávat...no naštěstí to bylo výjimečné, oni po bruslení chodi do obchodu, teď šli v jiný čas, tak ho nestihli a mohli si koupit něco v automatu nebo tam možná byli déle, tak pro zahřátí. Kdyby to bylo každý týden asi bych to musela řešit;-)
notna moji si jen cucnou. Ale začalo to tak, že jsem jim dala ochutnat bezkofeinové, když se po něm sápali, s tím, že jim to přece nemůže chutnat ![]()
Evaeva
Takhle jsme nechali dceru ochutnat metaxu. Že ji to nebude chutnat. A chutnalo. Ale to jí bylo teda už 15. Nicméně mě to dost vyděsilo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY