(celá ta kombinace...)
Nemohla by jsi, prosím, popsat, jak vůní vnímáš?..
Mini Krásný šaty :-).
Mini to si presne ty ![]()
Sport.
Ritter Sport.
(inspirace pro milovníky malých nákupů)
Miru diky Popsat - No to tedy nevim jestli zvladnu :)
Kdyz to vezmu podle pyramidy na Fragrantica, tak primarne citim kuzi a pres ni to ovoce/sladkost Ale ne moc, tak akorat, ze tam je. Bala jsem se tech vrchnich tonu, ale pro me prevazuji ty zakladni.
Ted jsem mela Nerotic a porad mi prijde skvela, urcite na podzim/zimu
Dobrý šaty, ty ti budou sedět ![]()
Mini Já je úplně přehlédla :-).
Miru bojim se to napsat :) na Notinu
v pohodě!.
(já těm pomluvám nevěřím, nakupují tam roky a nikdy problém. Vždyť mají pobočky po celém světě... Spíš je to o tom, vychytat cenu, ne vždy se to u nich vyplatí)
Miru já myslela, že u Notina je problém spíš v majiteli, než v produktech.
...v jakém smyslu?
Mini ty šaty jsou krásný, to měli tytéž z bavlny?
Tabea já bych řekla že tam i tam
Lenka22 ano, byly tmave modre, bile a potom i dzinove modre Resily jsme tu velke pruramky, ale mne to nevadi
Mini Já je tam nevidím a nehledej mi je :-).
999 ale jo :) zadej do vyhledavani primo na webu silk dress
Mini kdybys na ně znovu padla, prosím tě o echo zde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.