Dnes mi prisly z vintedu zavinovaci saty z COS, jak je tu melo hodne z vas a jsou teda naprosto super. Asi nebudu nosit nic jineho![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna já vlastně nevim, proč jsem je prodala![]()
Luna ty jsou super. Mam je moc ráda i když synator jim říká, že vypadají jako tradiční oděv chorvatských žen. ![]()
Luna já je mám ve třech velikostech v černé (xs, s,m)a v jedné velikosti v béžové
Miluju,jak v každý velikosti vyzní jinak.A jo-jsem cvok ![]()
clothilde je to vtipálek
. Ale jsou teda dobrý.
černá kávavtipálek to on je. Když je mám oblečené tak mi říká :" přijela mamá ze Splitu" ![]()
clothilde tak se často zasmeješ. To je fajn.
clothilde jeste ze ne z Frydlantu, dyjadyjada ![]()
Kokoskapředpokládám , že to je mamá, která přijíždí v noci ![]()
RoSa ako si spokojná s kavovarom?
Dnes som bola v DM a objavila som ameriku. Asi to tu všetky poznáte, pre mňa je to novinka. Spray na tkaniny na uľahčenie zehlenia.
Teda bolo mi povedané že je to niečo ako náhrada zehlenia, ale to tak mozno na povesene záclony. Ale tak krasne to vonia, , že na tie záclony som to nastriekala všade.

Poznáte to?
Janulik03 Já jo, používám na žehlení servítků, jednak to ulehčuje žehlení a druhak, to krásně voní. Mám teda něco jako vůně bavlníku, či jak. no a úplně směšná cena asi 30,-?
Kan krásne to vonia, a tá cena ![]()
Janulik03Jsem spokojeá i s tím čističem na sklokeramické desky od DM, je to teda krém, natřu, nechám působit a utřu vlhkým ubrouskem. Já mám po vaření uklizeno za 5 minut. :D
Kan ktorý???
nemám sice sklokeramiku, ale plyn a sklenenú dosku, na údržbu čistá hrôza
Janulik03 Kolektivní útok na DM za 3,2,1...
dneska novy vlasy a jeste skoleni ohledne suchych konecku, jen nevim kde se na ne asi Karja ptala?

viktorka_od splavu dobrý nákup.
viktorka_od splavu máš to moc hezké .
viktorka_od splavu ooo vlasy parádní!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY