viktorka_od splavu dobrý kup ![]()
Moc Ti to sluší
viktorka_od splavu dobrý kup ![]()
Moc Ti to sluší
to byla ale skvělá investice! ![]()
Bych tě nepoznala! Máš světlejší vlasy?
Ale máš to krásně udělaný a moc ti to sluší, hele na těch třicet vypadáš výborně! ![]()
Tento.

viktorka_od splavu ty jo, super ![]()
viktorka_od splavu krásne si nakupila. ![]()
RoSa ako si spokojná s kavovarom?
hele jsem nadšená!!! a teď někde říkali, že 4-5 káv denně nás chrání od infarktů a (hlavně) od demence, takže si celý dopoledne popíjím kafe s našlehaným mlékem, s vědomím, že dělám něco pro svý zdraví ![]()
a hledám další zdroje, kde pořídit dobrou zrnkovou kávu
RoSajá jsem vid la výstup studie, že pijáci kávy mají menší riziko úmrtí z jakýchkoliv příčin. A ti dopoledni ještě víc (ale i ti co pijí kafe odpoledne jsou na tom líp než ti, co ho nepijí vůbec). Takže to děláš dobře.
continuity jj, to bude ono - prostě pít kafe je zdraví prospěšné, dopoledne ještě víc! ![]()
edit: jsem to našla, tady
RoSanejlíp to dělá můj muž,tě má do hodiny po probuzení v sobě dva smrťáky a tím to vybaví na celý den.
continuity jj, to bude ono - prostě pít kafe je zdraví prospěšné, dopoledne ještě víc!
Se podívej na Švédy, všichni zdraví jak řípa - a imrvére naložený v kafi ![]()
https://www.novinky.cz/clanek/cestovani-svedove-neznaji-den-bez-pauzy-na-kavu-306350
RoSa som rada že si spokojná.
My pouzivame tiež jeden druh kávy a ak nahodou nirkto príde s kavou ako pozornosť, tak ak to nie je tá "naša", tak je to na chuti pre nás iné.
Pritom inde u inych mi chutí každá káva. Asi tým, ze mi ju urobí biekto iny.
Takže viac káv, viac zdravia? Hmm tak to teda nebudem obmedzovať
viktorka_od splavuÚžasný nákup, velice ti to sluší (vypadáš tak spokojeně a vyrovnaně, krásně)
. Prosím tě, co za zázrak ti kadeřník doporuči/aplikoval na vlasy,
Aha, nepiju kafe, musím tedy zvýšit spotřebu kávenek a kofily ![]()
JankaMmluví se o espresu bez cukru. ![]()
viktorka_od splavu tak to je velká paráda! Ohromně ti to sluší, navíc barbucha na to kápla. Krásné.
viktorka_od splavu Závidím.
viktorka_od splavukrasné vlasy! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.