Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 24. března 2017 22:50
Reakce na razorblade:

Joo, kdybys byla z Prahy, dám ti šáhnout. Ale ano, určitě to není taková ta hrubá kůže, bude se to ničit a bude vidět takové to zohýbání a tak. Já jí viděla na jedné ženské v práci a ona určitě měla ještě trochu jinou, safra:-D.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 24. března 2017 23:14
Reakce na Karja:

Mám malou červenou crossbody a nenosím. Ta je teda celkem malá, ale můžu nafotit příští týden a případně poslat.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 25. března 2017 00:04
Reakce na razorblade:

Vidis a ja ma tu origos ze Zary v hnede a skoro ji nenosim. Je na me opravdu moc velka. Zitra ji oprasim a zkusim k jarnim outfitum a pokud bude porad velka, tak bude volna k odkoupeni. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. března 2017 10:07
Reakce na razorblade:

@tina 

Som ju odfotila. Mne sa nepaci.Nieje taka pekna ako ta vasa. Podla mna uz nieje ani moderna. Neviem na co som myslela ked som ju kupovala. Je zo Zoot.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. března 2017 11:15
Reakce na Pavlena:

jeeee to ja bych pak mela zajem, ja ji taham furt :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. března 2017 11:18
Reakce na paktofonika:

myslis, ze uz neni moderni? :/ jejej, to se nad sebou musim zamyslet, protoze ji mam moc rada. a furt se mi zadna nahradni nelibi :/ ted jsi mi zbourala babovicku, ja myslela jak nejsemn in :)

Online Vilemina
2360 příspěvků moje polička 25. března 2017 11:22
Reakce na Ounz:

Že jo, taky jsem si s touhle kucharkou udělala radost a líbí se mi jak je udělaná a i planuju něco z toho ozkouset.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 25. března 2017 11:41

a k tým druhým budem potrebovať jednoznačne béžové topánky...

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. března 2017 11:53
Reakce na Vilemina:

Já taky, minimálně pečivo 

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 25. března 2017 12:53

Tak já dnes musela doplnit zásoby. Došly mi všechny šminky současně a hrozilo, že v pondělí mě v práci uvidí jak mě příroda stvořila, což bych nikomu nepřála:-) Pudr používám už roky stejný, ale make-up neznám, tak jsem zvědavá, jak se osvědčí.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 25. března 2017 14:35
Reakce na Pavlena:

Jo, taky jsem nad tím přemýšlela, že už to není uplně výkřik módy. Ale já když si něco oblíbím, tak bych si to kupovala pořád dokola, móda nemóda. Počítám, že za pár let si koupim tuhle podobnou potřetí.

nellielovett No to by jsi byla moc hodná, okoukla bych jí. Včera jsem byla po obchodech a nic moc teda, byly by to samé nouzovky. Pak jsem hledala na netu a jo našla jsem jednu pěknou - M. Kors, ale červenou crossbody za 6K to fakt člověk hodně potřebuje:-D :-D. 

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 25. března 2017 17:27
Reakce na 0zero7:

ty jsou dobry, ukazte jak vypadaj nazivo

Tak tady jsou. Fotky nic moc, ale dělala jsem, co jsem mohla

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 25. března 2017 19:13

Nová obuv, knížky a plavky - u těch jsem nevěděla jakej vršek, tak jsem objednala oba dva, že pak jeden vrátím. No ale po vyzkoušení jsem zjistila, že obě varianty mají něco do sebe, tak je asi budu střídat nebo nevim. Barva je teda tlumenější vínová až do fialova + pudrová růžová, na fotkách to mají nějaký přepálený.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 25. března 2017 19:22

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:21

Omlouvám se, že dávám příspěvek sem, ale zdá se mi, že se tady pohybuje nejvíc lidí. Nemáte některá doma kostkované košilové šaty z Orsay, které byste chtěla vrátit nebo poslat dál? Než jsem se rozhoupala a zašla je vyzkoušet, tak už 36 neni nikde v obchodech ani na eshopu  34 nedopnu přes prsa a 38 je dlouhá a velká  

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:45
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 14:54
Reakce na Krehutka:

nebudou. boohoo je hadrárna horší než newyorker, řekla bych, ty z orsay jsou navíc podšité (bavlnou!), nemají v pase gumku a jsou dost vypracované. boohoo bude fakt hadra na podlahu.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. března 2017 15:02
Reakce na Jiná Realita:

Nic od nich nemám, tak kvalitu neposoudim. Ale dobrá připomínka.

Edit: Tak jsem se ještě mrkla na oboje a ty Boohoo se dají aspoň použít jako hadr na podlahu (udávaná 100% bavlna), Orsay jsou 40:60 polyester/bavlna. Gingham bude trendem SS 2017, MP Lee ještě na nějaké vhodnější určitě narazí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 15:12
Reakce na Krehutka:

já jsem si kdysi odtamtud asi dvě nebo tři věci objednala, boty a šaty. překvapilo mě, že jsou na asosu, myslím, že to musí být tamější značka s nejnižší kvalitou.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. března 2017 15:18
Reakce na Krehutka:

Krehutka  Děkuji za odkaz. Právě že mě překvapilo, jak hezky vypracované ty z Orsay jsou. Čekala jsem tenký mačkavý hadr, ale jsou z příjemného materiálu, nikde nelezou nitě, nic se nekrčí a jsou podšité bavnou. Fakt moc příjemné. No moje chyba, neměla jsem váhat. Kdyby to nebyl Orsay, už jsem pro ně byla dávno