Joo, kdybys byla z Prahy, dám ti šáhnout. Ale ano, určitě to není taková ta hrubá kůže, bude se to ničit a bude vidět takové to zohýbání a tak. Já jí viděla na jedné ženské v práci a ona určitě měla ještě trochu jinou, safra:-D.
Co jste si dnes koupili/y?
Mám malou červenou crossbody a nenosím. Ta je teda celkem malá, ale můžu nafotit příští týden a případně poslat.
Vidis a ja ma tu origos ze Zary v hnede a skoro ji nenosim. Je na me opravdu moc velka. Zitra ji oprasim a zkusim k jarnim outfitum a pokud bude porad velka, tak bude volna k odkoupeni. ![]()
@tina
Som ju odfotila. Mne sa nepaci.Nieje taka pekna ako ta vasa. Podla mna uz nieje ani moderna. Neviem na co som myslela ked som ju kupovala. Je zo Zoot.

jeeee to ja bych pak mela zajem, ja ji taham furt :)
myslis, ze uz neni moderni? :/ jejej, to se nad sebou musim zamyslet, protoze ji mam moc rada. a furt se mi zadna nahradni nelibi :/ ted jsi mi zbourala babovicku, ja myslela jak nejsemn in :)
Že jo, taky jsem si s touhle kucharkou udělala radost a líbí se mi jak je udělaná a i planuju něco z toho ozkouset.
a k tým druhým budem potrebovať jednoznačne béžové topánky...![]()
Já taky, minimálně pečivo ![]()

Tak já dnes musela doplnit zásoby. Došly mi všechny šminky současně a hrozilo, že v pondělí mě v práci uvidí jak mě příroda stvořila, což bych nikomu nepřála:-) Pudr používám už roky stejný, ale make-up neznám, tak jsem zvědavá, jak se osvědčí.
Jo, taky jsem nad tím přemýšlela, že už to není uplně výkřik módy. Ale já když si něco oblíbím, tak bych si to kupovala pořád dokola, móda nemóda. Počítám, že za pár let si koupim tuhle podobnou potřetí.
nellielovett No to by jsi byla moc hodná, okoukla bych jí. Včera jsem byla po obchodech a nic moc teda, byly by to samé nouzovky. Pak jsem hledala na netu a jo našla jsem jednu pěknou - M. Kors, ale červenou crossbody za 6K to fakt člověk hodně potřebuje:-D :-D.
ty jsou dobry, ukazte jak vypadaj nazivo
Tak tady jsou. Fotky nic moc, ale dělala jsem, co jsem mohla ![]()

Nová obuv, knížky a plavky - u těch jsem nevěděla jakej vršek, tak jsem objednala oba dva, že pak jeden vrátím. No ale po vyzkoušení jsem zjistila, že obě varianty mají něco do sebe, tak je asi budu střídat nebo nevim. Barva je teda tlumenější vínová až do fialova + pudrová růžová, na fotkách to mají nějaký přepálený.

Omlouvám se, že dávám příspěvek sem, ale zdá se mi, že se tady pohybuje nejvíc lidí. Nemáte některá doma kostkované košilové šaty z Orsay, které byste chtěla vrátit nebo poslat dál? Než jsem se rozhoupala a zašla je vyzkoušet, tak už 36 neni nikde v obchodech ani na eshopu
34 nedopnu přes prsa a 38 je dlouhá a velká

Orsay šaty sice nemám, ale tyhle mi přijdou téměř identické a mají je i v 36 (UK 8). http://www.asos.com/boohoo/boohoo-gingham-wrap-over-shirt-dress/prd/7668274?iid=7668274&clr=Black&SearchQuery=Gingham%20dress&pgesize=36&pge=0&totalstyles=68&gridsize=3&gridrow=5&gridcolumn=3
nebudou. boohoo je hadrárna horší než newyorker, řekla bych, ty z orsay jsou navíc podšité (bavlnou!), nemají v pase gumku a jsou dost vypracované. boohoo bude fakt hadra na podlahu.
Nic od nich nemám, tak kvalitu neposoudim. Ale dobrá připomínka.
Edit: Tak jsem se ještě mrkla na oboje a ty Boohoo se dají aspoň použít jako hadr na podlahu (udávaná 100% bavlna), Orsay jsou 40:60 polyester/bavlna. Gingham bude trendem SS 2017, MP Lee ještě na nějaké vhodnější určitě narazí.
já jsem si kdysi odtamtud asi dvě nebo tři věci objednala, boty a šaty. překvapilo mě, že jsou na asosu, myslím, že to musí být tamější značka s nejnižší kvalitou.
Krehutka Děkuji za odkaz. Právě že mě překvapilo, jak hezky vypracované ty z Orsay jsou. Čekala jsem tenký mačkavý hadr, ale jsou z příjemného materiálu, nikde nelezou nitě, nic se nekrčí a jsou podšité bavnou. Fakt moc příjemné. No moje chyba, neměla jsem váhat. Kdyby to nebyl Orsay, už jsem pro ně byla dávno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.