Záleží, mám dvoje a má to hodne odlišnou gramáž tě bavlny nebo jak se tomu rika;-)
Co jste si dnes koupili/y?
mirajo miluju krep, v jinym nespim
mooraKrepem me nakazil muz, nezehlil![]()
Tak Betty tak to mám radost re lněné povlečení! Já v ničem jiným už nespím, hogo fogo krásný z egyptské bavlny je ve skříni protože prostě len ![]()
Pinot Noir brrr krásné účesy
Z goldey jsem objednala dvoje povlečení vloni a nejdřív ok, pak začalo dělat žmolky a mizet vzor. ![]()
Půjdu do pekla! (v pěkných botách)

marieu Parádní !
marieupěkný jsou! Super špice!
Kdyby vzadu byly full a ne slingback, chtěla bych je taky ![]()
Lama_z_Lana ty maj teď na Zalandu ve slevě (mrk mrk). Copenhagen studios, jen ne chlupaté, ale semišové.
tina jsou! A moc tě zdravím, dlouho jsem tě nečetla a ke svý lítosti ani neviděla v outfitech..
Ale koupila jsem si kabelku :)

Mini na mě jde normálně demence! Omlouvám se tina , a stejnou měrou hluboce i tobě. Já jsem po dovolené úplně mimo! V pondělí jsem na sále oslovovala instrumentářku (pravda, nedělá s námi moc často, ale přece...) jiným jménem a včera jsem si v ambulanci vůbec nevzpomněla na příjmení svých těhotných. Obličeje úplně bez problému, ale se jmény konec. Tebe jsem ale taky nějak nezastiha v outfitech! Vždycky mě moc bavila pestrost všech stylů, které jsou tu k vidění, Tvůj vytříbený minimalismus. Takhle kdyby běžně vypadaly ulice u nás, aby bylo pořád na co/koho koukat...
zpět k tématu- kabelka je krásná, k tobě se bude moc hodit.
marieumně se taky libi![]()
marieu uplne v klidu ! doufam, ze je absolutne jasne, ze se necitim nijak dotcena nebo cokoliv Naopak s tebou souhlasim, ze nam tina chybi !
Diky, ja jsem dlouho nic nedala, protoze mi prijde, ze je to porad stejne minimalisticky tak nejak nudne Ale v utery jsem tu na vas myslela, protoze jsem mela zase na sobe ty modre divne saty s ponozkami v teniskach :))))
ad kabelka-uz ji mam dlouho v bezove, takze jsem vedela do ceho jdu
marieu vsak ono se rika, kdyz do pekla, tak na poradny kobyle! ![]()
marieu když ony jsou obě dvouslabičné, to se splete hned.
Mini kabelku bych chtěla vidět v outfitu tak až, tak budu ráda za foto
Mini minimalismus není nudnej nikdy
...a já tedy ponožky do i do slingback![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY