Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 27. března 2017 15:50
Reakce na MPLee:

Oni v e-shopech občas doplňujou velikosti (nejen Orsay), ještě to nevzdávejte.

Offline Vincenzina
580 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:02
Reakce na MPLee:

Fakt nejsou podšité bavlnou ale směsí PES/ba a ten PES převládá, dnes jsem na ně koukala a právě kvůli podšívce jsem je ani nezkoušela... 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:36
Reakce na Karoleena:

Ty boty jsem si taky zkoušela, ale mně se na mojí noze nelíbily. Tak jsem si nakonec vzala obyč plátěnky na platformě Vagabond.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. března 2017 19:07
Reakce na nellielovett:

Ha, to je docela vtipný, protože tyhle černý plátěnky zas byl naopak můj původní záměr. :) A teda líbí se mi pořád, ale ty druhý se mi hodí víc, co nadělám!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. března 2017 19:23

Navštívila jsem M&S. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. března 2017 19:26
Reakce na Bledule:

Pěkná sukeň :)

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 27. března 2017 19:33
Reakce na MPLee:

Já ty šaty mám doma v 36 a měla jsem v plánu je vracet, protože jsem nevymyslela, co by se dalo nosit na ně. Takže buď je šance, že mi tu někdo poradí, nebo Vám je můžu přenechat 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. března 2017 19:56
Reakce na Brioso:

A jaké jsou možnosti? (Jako co skříň nabízí ). Jinak na mě působí dost letně, tak až bude tepleji, tak asi nic. Možná nahradit pásek něčím zajímavějším.

Džinová bunda, kožená bunda nebo sako, dlouhý cardigan... Na produktovce mají kombinaci s trenčkotem, sice nic co by mě posadilo na zadek, ale ani to nevypaluje sítnici. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:00
Reakce na Bledule:

Pěkné. A mmc- vždycky si u vaší fotky řeknu, že bych chtěla být vaší kamarádkou. Působíte na mne antidepresivně. :-)

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:02
Reakce na nellielovett:

Ty boty jsem si taky zkoušela, ale mně se na mojí noze nelíbily. Tak jsem si nakonec vzala obyč plátěnky na platformě Vagabond.

Ty mám už od loňska - ale na plátěnky mi v nich je vždycky dost vedro. že by tou silnou gumou?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:03
Reakce na Bledule:

sukně moc pěkná, ale zkusila bych nějaké jiné ladění. víc fresh 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:03
Reakce na barbucha:

asi se ta guma v černé barvě přehřívá 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:06

Zakoupila jsem sobě klasickej mixér. Jako že si budu dělat smoothie (protože je to in!),  tudíž zdravě žít.

Přivlekla jsem domů tunu ovoce a zeleniny... naházela jabka, kiwi, banán, jahody... a protože jsem pořádně neutáhla ten spodek, vohodilo mi to půl kuchyně.

No však pohyb při úklidu je zdravej taky, že jo.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:21
Reakce na Krehutka:

Skříň nabízí krátkou koženou bundu i dva trenchcoaty (modrozelený a černý), ale nějak nic z toho není ono. S bundou jsme se shodly s mamkou, že to pak vypadá jako zástěra. Trenchcoat není špatnej, ale zase mi šaty přijdou takové lehké, aby se nosily s ním. Navíc mám problém s tím, že moc neumím nosit jarní kabát přímo na spodní vrstvu, vždy pod ním mám na tričko/šaty ještě nějaký světřík. Jenže ten si k těmto šatům vzít nemůžu, protože se moc rýsují rukávy šatů. Asi by šly nosit šaty prostě jen tak. Jenže to většinou nejde celodenně. Když odpoledne z práce bude počasí jen na šaty, tak ráno mi bude zima.
U svetrů je opět problém, že mají dost úzké rukávy a šaty se moc rýsují. Sako žádné které by se hodilo bohužel nemám.
Kdybych se včera na fotky pro mamku nefotila s papučema a v teplých ponožkám, tak Vám to sem asi i hodím, ale takhle to fakt nejde 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:26
Reakce na barbucha:

To je možný. Já je stejně vynosím spíš na jaře, v létě jsem ráda na boso, max tomsky.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:28
Reakce na nellielovett:

Já je právě nosila naboso. Ale jo, spíš budou asi na jaro než na léto.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:37
Reakce na Brioso:

Dej foto, z ponožek se nezhroutím ( kdyžtak do SZ). Cardigan jsem myslela nějaký hrubší, teplejší a delší. No a kdyby to fakt nešlo, tak nechat na léto nebo poslat k adopci.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:40
Reakce na barbucha:

Mně se právě líbily kožený černý slip on od vagabond, ale naznala jsem, že takové boty já nejsem schopná vynosit. Zhruba od dubna chodím na boso a je mi v tom teplo. Tyhle mi přijdou fajn a hlavně maj černou podrážku.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:03

Mně také první smoothie vyteklo. Ale od té doby- přes rok- smoothuju denně.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 27. března 2017 21:05
Reakce na barbucha:

Zatraceně, možná jste měla koupit "smoothie maker" .