Oni v e-shopech občas doplňujou velikosti (nejen Orsay), ještě to nevzdávejte.
Co jste si dnes koupili/y?
Fakt nejsou podšité bavlnou ale směsí PES/ba a ten PES převládá, dnes jsem na ně koukala a právě kvůli podšívce jsem je ani nezkoušela...
Ty boty jsem si taky zkoušela, ale mně se na mojí noze nelíbily. Tak jsem si nakonec vzala obyč plátěnky na platformě Vagabond.

Ha, to je docela vtipný, protože tyhle černý plátěnky zas byl naopak můj původní záměr. :) A teda líbí se mi pořád, ale ty druhý se mi hodí víc, co nadělám!
Navštívila jsem M&S. ![]()

Pěkná sukeň :)
Já ty šaty mám doma v 36 a měla jsem v plánu je vracet, protože jsem nevymyslela, co by se dalo nosit na ně. Takže buď je šance, že mi tu někdo poradí, nebo Vám je můžu přenechat ![]()
A jaké jsou možnosti? (Jako co skříň nabízí ). Jinak na mě působí dost letně, tak až bude tepleji, tak asi nic. Možná nahradit pásek něčím zajímavějším.
Džinová bunda, kožená bunda nebo sako, dlouhý cardigan... Na produktovce mají kombinaci s trenčkotem, sice nic co by mě posadilo na zadek, ale ani to nevypaluje sítnici.
Pěkné. A mmc- vždycky si u vaší fotky řeknu, že bych chtěla být vaší kamarádkou. Působíte na mne antidepresivně. :-)
Ty boty jsem si taky zkoušela, ale mně se na mojí noze nelíbily. Tak jsem si nakonec vzala obyč plátěnky na platformě Vagabond.

Ty mám už od loňska - ale na plátěnky mi v nich je vždycky dost vedro. že by tou silnou gumou?
sukně moc pěkná, ale zkusila bych nějaké jiné ladění. víc fresh ![]()
asi se ta guma v černé barvě přehřívá ![]()
Zakoupila jsem sobě klasickej mixér. Jako že si budu dělat smoothie (protože je to in!), tudíž zdravě žít.
Přivlekla jsem domů tunu ovoce a zeleniny... naházela jabka, kiwi, banán, jahody... a protože jsem pořádně neutáhla ten spodek, vohodilo mi to půl kuchyně.
No však pohyb při úklidu je zdravej taky, že jo.
Skříň nabízí krátkou koženou bundu i dva trenchcoaty (modrozelený a černý), ale nějak nic z toho není ono. S bundou jsme se shodly s mamkou, že to pak vypadá jako zástěra. Trenchcoat není špatnej, ale zase mi šaty přijdou takové lehké, aby se nosily s ním. Navíc mám problém s tím, že moc neumím nosit jarní kabát přímo na spodní vrstvu, vždy pod ním mám na tričko/šaty ještě nějaký světřík. Jenže ten si k těmto šatům vzít nemůžu, protože se moc rýsují rukávy šatů. Asi by šly nosit šaty prostě jen tak. Jenže to většinou nejde celodenně. Když odpoledne z práce bude počasí jen na šaty, tak ráno mi bude zima.
U svetrů je opět problém, že mají dost úzké rukávy a šaty se moc rýsují. Sako žádné které by se hodilo bohužel nemám.
Kdybych se včera na fotky pro mamku nefotila s papučema a v teplých ponožkám, tak Vám to sem asi i hodím, ale takhle to fakt nejde ![]()
To je možný. Já je stejně vynosím spíš na jaře, v létě jsem ráda na boso, max tomsky.
Já je právě nosila naboso. Ale jo, spíš budou asi na jaro než na léto.
Dej foto, z ponožek se nezhroutím ( kdyžtak do SZ). Cardigan jsem myslela nějaký hrubší, teplejší a delší. No a kdyby to fakt nešlo, tak nechat na léto nebo poslat k adopci.
Mně se právě líbily kožený černý slip on od vagabond, ale naznala jsem, že takové boty já nejsem schopná vynosit. Zhruba od dubna chodím na boso a je mi v tom teplo. Tyhle mi přijdou fajn a hlavně maj černou podrážku.
Mně také první smoothie vyteklo. Ale od té doby- přes rok- smoothuju denně.
Zatraceně, možná jste měla koupit "smoothie maker"
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.