MP Marge krásný auto, tak ať se v něm hezky a dlouho jezdí ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
MP Marge auto je prima, a lepší práce už na tebe někde čeká!
Tabea Kan Kokoska Makara continuity Dekuju, damy ![]()
Catherinne Lenka22 Dekuju ![]()
MP Marge přeju hodně spokojených kilometrů!
Chceš skončit ty, protože už se to nedá vydržet, nebo myslíš, že ředitelka něco kuje?
Oboji. Minuly tyden to vsechno vygradovalo, protoze jsem u soudu svedcila proti rediteli naseho pastaku a on se tam projevil jako nekompetentni blb (coz je). Tim my bylo jasne, ze moje dny v soucasne praci jsou secteny, protoze reditel udela vsechno proto, aby me odtud dostal, a muj zamestnavatel z nejakeho duvodu vzdycky strani jemu.
MP Marge krasne auto, preju hodne stastnych kilometru. A treba te doveze k lepsi praci!
Dekuju, doufam, ze ano! Musim rict, ze jste mi tady fakt pomohly. Kdyz jsem si sem prisla na situaci s praci postezovat, tak barbucha na to reagovala zcela bez servitku, jak je u ni zvykem, a pri cteni jejiho prispevku jsem si uvedomila, ze mi ta prace fakt vic bere nez dava, a ze je asi opravdu cas na zmenu.
MP Marge auto je prima, a lepší práce už na tebe někde čeká!
Pevne doufam, ze mas pravdu ![]()
Pro mě je každý auto jen plechovka na čtyřech kolech, ale tohle vypadá fakt pěkně.
Tak pokračuj v krasojízdě ![]()
barbucha Ja auta taky nijak zvlast neprozivam. Nejradsi bych byla, kdybych nemusela ridit vubec ![]()
MP Marge krásne autíčko, veľa šťastných kilometrov a teda s tou prácou ti držím všetky palce ![]()
Len nové boty, zas dúfam na dlho

Jo, já jsem se toho velmi ráda zbavila, ale jsem v Praze, kde to není vůbec potřeba. Úleva velká. U vás je to jinak, to je jasný.
Tak teď ještě ten novej job!
whiskas jsou !
MP Marge auto vyzerá pekne (ja ich rozlišujem podľa farieb), želám ti v ňom veľa šťastných kilometrov!
A držím palci pri hľadaní novej, súcejšej, práce ![]()
Mini Díky, vypadají skvěle :-).
MP Marge super nákup
a držím pěsti, ať dobře dopadne hledání nové práce a ty jsi spokojená
MP Marge
Jo, já jsem se toho velmi ráda zbavila, ale jsem v Praze, kde to není vůbec potřeba. Úleva velká. U vás je to jinak, to je jasný.
Tak teď ještě ten novej job!
Uz se na tom pracuje ![]()
Objednala jsem si kabát a hodně doufám, že mi bude sedět :-) Potřebuju trochu změnit šatník kvůli práci a tohle je první krok.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY