Ounz moc hezkej nakup, oboje
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz krásný! ten kabát je Mango? na podobný u nich koukám už několik sezón (mám moc kabátů, některý ještě s visačkama, tak se brzdím...)
Maureen planuju Nosim je (podkolenky) uz nekolik zim Akorat ze s nekterymi kalhotami to moc nefunguje Jako se o ty podkolenky zasekavaji nohavice/drhnou Takze je treba pri sedani/vstavani trochu pomoct
Ale tady dobry Nohavice jsou dole dostatecne siroke Ale musim upresnit, ze ja je mam az pod kotniky :)
Mini dík za info...právě z toho mám obavu,že by se mi "zadrhávaly",třeba když vylézám z auta...nu,ještě to přehodnotím...kalhoty jsou fakt moc pěkný..
Maureen kroutim se tu vselijak a myslim ze tyhle dobry :)
Mini nepokoušej![]()
Ounz Ten kabát je moc pěkný, dnes jsem ho shodou okolností zkoušela. I ty ostatní barvy - tmavě hnědou a fialovou. Ale neseděl mi úplně dobře, tak jsem si v této barvě koupila tento:
https://www.massimodutti.com/cz/dlouhy-dvourady-kabat-z-vlnene-smesi-l06446996?pelement=52711992
A odešla jsem ještě s tímto:
A koupila jsem si skvělé oční stíny. Nelíbí se mi cokoliv byť jen s nádechem perleti na očích a tyto jsou matné. Jsou opravdu skvělé.
https://www.licirna.cz/oci-2/rms-beauty-kasmirove-matne-ocni-stiny-tundra-taupe-8-5-ml/
Můj první mužský vánoční dárek. Stejnou značku už mám doma a můžu doporučit, hlavně ty kleštičky.

Taky jsem si koupila kabát. Je oversize a má tříčtvrteční rukáv. Teda si myslím, já ho mám něco mezi. Jsem malá, těžko to někdy na mě odhadnout. Ale koupila jsem ho s tím, že ten rukáv by se mi líbil tříčtvrteční. Zítra ho nesu ke švadleně, aby to byl opravdu ten 3/4. Chtěla jsem se podívat pro zajímavost na produktovou fotku, jak to bude mít modelka a oni nemají ani www stránky. Úplně mě to překvapilo. Jsem myselal, že na netu je dnes každý hadr. Ale je fakt, že v životě předtím jsem tu značku neviděla, neslyšela Christian Berg a kupovala jsem Peek and Cloppenburg, kde jsem si koupila něco poprvé. Ti taky nemají sortiment na webu. Jsem zvědavá, jestli se po pár nošení rozpadne nebo ožmolkuje apod. Přitom vypadá ušitý pěkně, nemá podšívku a uvnitř má hezky zapravené a začištěné švy. Nerada si kupuju dreky. No, jsem zvědavá.
Můj první mužský vánoční dárek. Stejnou značku už mám doma a můžu doporučit, hlavně ty kleštičky.
Neviem, kto bude ten stastny obdarovany, ale uz teraz mu zavidim. Tieto ich sady okukujem uz poriadne dlho.
notna ja myslim, ze je to jejich privatka, kdysi jsem taky neco, co jsem si koupila, hledala a nakonec jsem uspela v nejake cizojazycne verzi jejich webu, asi jak tu nemaji eshop, nemaji potrebu to davat na web
Přišel mi mail z Van Graafa:
Od 07.12.2025 se loučíme s naší pobočkou v Praze. Do té doby na Vás ale čeká ještě spousta skvělých nabídek – stavte se a využijte příležitosti!
A žádné obavy, už teď hledáme nové možnosti a těšíme se, že tu pro Vás brzy budeme znovu!
slniecko neokukuj a kup
. Mam velkou manikúru 25 let a jsem si jistá, že mě přežije. "Dětem" jsem pořídila samostatné nůžky a pinzety.
Makara este rozmyslam, ci nepockat po vianociach. ci sa mi to naaahodou neobjavi tiez pod stromcekom...ale mozno nevydrzim ![]()
slniecko no a psalas Ježíškovi
?
Samantha noo....ano, ale on je dost svojhlavý...![]()
slniecko já tuhle manikúru mám (s nůžkama teda) a je fakt super, nečekej na ježucha a kup si :)
A jinak teda, nejsem nenažraná, ale prostě jsem v krátký době potkala kabáty, po kterých jsem už dlouho pásla..takže ještě tenhle..

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY