Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 27. října 2025 10:38

Karja kdysi se mi stalo (na jinym webshopu), ze jak musim potvrzovat platbu v bankovni apce, tak to jsem udelala, ale uz jsem se nevratila na stranku shopu, aby se info z banky propojilo. Tehdy se ale penize nestrhly a objednavka zustala, ale nezaplacena. Tvoje bude jiny pripad, spis bych tipla na problemy webshopu. Kdybys jim napsala a kafrala, ze chces individualni kod na dalsi slevu..?

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 27. října 2025 10:52

Pavlena HaM má hrozně takový zpomalený zákaznický servis, z nich nich nevytřískáš:D. Já tam mám ještě nějaké členské slevy, tak jsem to tím kompenzovala. Ale když jsem to nakombinovala  všechno dohromady, vypadalo to líp, jsem dokoupila tepláky, spoďáry, ponožky pro děti, prostě ruzně co chybí (Začala jsem chodit na rehabilitiace a zjistila jsem, že nemám slušné prádlo:D, jakože co není jeté a zároven není třeba nějaké krajkové nebo tělové či jinak hanbaté:)

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 27. října 2025 10:53

Pavlena jj, to jsem zjistila, že je snad všude, že se musíš vrátit. 

Ale ty platby blbnou snad všude, letenky kupují téměř vždy natřikrát a je úplně jedno, která aerolinka a kterou kartu tam zadám. Není to o moc lepší ani se slovenskou. 

Kde to jde, beru na dobírku, tak mne to nepotkava tak často, ale je to hrozná otrava. 

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 27. října 2025 10:57

Nemáte někdo nějakej tajnej kod na zalando na nezlevněný věci? 

Offline Černá kočka
1739 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:12

Karja Já se teda pro jistotu na svůj HM účet ani nedostanu, ale u mě je možné, že ho zrušili, když jsem tam dlouho nic nekupovala. A teď si dopisuju s obchodem "Do půlnoci objednáš, ráno v Alzaboxu máš", že těch devět dní kdy čekám na doručení zásilky je už trochu moc.

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:16

Černá kočka v Alze jedině na dobírku. Někdy to zhavaruje i tak, protože to měli skladem u dodavatele a Alza box byl pak plný, ale celkově je ta dodávka rychlejší. 

A vybírám boxy obratem, nevím jestli to Alza hlídá, ale nevyhnutelně k tomu časem dojde. 

Offline DruI
5468 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:27

continuity Já myslím, že tu rychlost vybírání Alza fakt hlídá. Když vyberu box obratem, tak mi během procesu poděkuje za rychlé vyzvednutí, když vyzvedávám druhý den, tak neděkuje (ano, speciálně kvůli tomu abych zjistila, kdy systém přestane děkovat, jsem šla vybrat box až druhý den ;o)

Offline Karja
43987 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:28

Černá kočka continuity Já mám s alzou jen dobré zkušenosti, občas se zpozdí objednávka, ale to všude a je to třeba o den max, nebo i pul den.  Ta dobírka je pro mě limitující, občas mi to vybírá někdo jinej;). Obratem to bude jistě před Vánoci, to si myslím, že se trochu zkrátí. 

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:31

Karja

Myslím, že tu dobírku lze zaplatit přes apku, ve chvíli, kdy to tam leží. 

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:32

DruI no mně taky děkuje, spíš jsem myslela, že když mají plný box a víc zásilek, které potřebují doručit, tak upřednostnit ty, co mají historii vyzvednutí rychlou. Ono by to dávalo smysl i z obchodního pohledu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2025 12:43

Karja my taky. Většina věcí je tu fakt rychle, akorát na pleny jsme jednou čekali asi čtyři dny. Na dobírku nakupujeme výjimečně, vždycky do boxu.

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 27. října 2025 12:49

Evaeva jednou jsem na kolečkové brusle skladem čekala pět dní. Vzhledem k tomu, že jsem je chtěla pro dítě na víkend, na který jsme jeli, to bylo fakt pitomý. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2025 13:03

continuity tak já netvrdím, že se to nemůže stát. Ale objednáváme tam několikrát do měsíce a tohle se nám stane jednou za rok třeba.

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 27. října 2025 13:52

Evaeva

Spis si myslím, že závisí od lokality, jak jsou volné ty boxy. 

Ze se objednávka zdrží  o 1-2 dny se mi stává úplně běžně, tak odhadem tretina toho, co objednávám. Proto se to taky snažím vybírat co nejdřív, je aby mi robot poděkoval.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2025 14:03

continuity jeden den jsem nebrala jako zpoždění, i když tvrdí to do půlnoci objednáš...

U nás je těch boxů mrak, to je pravda, ale to bych spíš čekala, že se tě zeptají na přesměrování

Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 28. října 2025 12:34

Znate nekdo eshop navahoo? Jestli je to bezpecny?

Offline Pinot Noir
29527 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:02
Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 28. října 2025 13:07

Pinot Noir diky, tak nic.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 28. října 2025 21:37

Kokoskaosobni zkusenost nemam, ale mamky kamaradka tam dlouhodobe nakupuje a vsude ty bundy hrozne chvali. Mamka ma myslim taky jednu. Tak nevim, mozna jim ty bundy proste sedi a nemusely se dohadovat o penize, tak chvali...

Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 29. října 2025 06:57

monis problemy jsou asi prave s vracenim.