Co jste si dnes koupili/y?
slniecko
dohromady to vypadá jako moc pěknej domácí oblek - nebo se to teď nosí i ven?
Dyk je to manšestr, to můžeš i ven. Ty kalhoty jsou normální... Mně se to líbí celý (slniecko
).
Navíc včera jsem na Andělu viděla spoustu vyloženejch tepláků... a vypadalo to že ty nositelky to berou jak božíhodový, "lepší" oblečení ![]()
Navnaděná manžestrem jsem objednala tyhle tmavě zelený

Raduza Ty vypadají báječně.
Ty jsou super, měla jsem velký cukání, až pohled do nacpaný skříně mě zastavil ![]()
barbucha no mě nezastavil ![]()
Raduza vypadají parádně, a moc hezká barva.
Raduza no já jsem z nejakých kalhot vyhubla. ![]()
continuity A to by se mělo oslavit nákupem!
Jako ty kalhoty jsou fakt hodně vyvedený, ráda bych je viděla naživo nebo aspon tady ma někom vyfocené.
barbucha Nebraň se tomu, je to přesně tvuj styl!
Karja jo, ale než si koupím docela drahé kalhoty, potřebuji mít jistotu, že mi to chvíli vydrží. Já tomu pořád nemůžu uvěřit ![]()
continuity To tě donutí!
continuity tak si zasloužíš nový ![]()
Raduzatie zelené som nemala vidieť ![]()
continuity Já jsem taky z kalhot vyhubla, tak jsem si koupila dvoje nové manžestráky, ty mi tu už čtrnáct dní čekají až si je zkrátím a zatím teda chodím v tenkejch kalhotech, které mi průběžně padají ![]()
Raduza Ty jsou super ![]()
Janulik03 není zač ![]()
Foto modrých manžestráků 
Maky jsou boží, taky jsem si je včera koupila, ale v béžové, naše kočka ztrácí srst v podobné barvě, ta modrá nebo černá je pak pro zlost
Raduza mansestraky krasny. Ja si hodne podobny usila a zblbla jsem zip, tak je mam x mesicu ve skrini, protoze nemam cas na opravu. Tak ted jsi mne motivovala![]()
Jinak ja jsem se dnes obetovala do nakupaku, protoze jsem musela do dekace koupit detem boty na cviceni a byl to blbej napad. Tak jsem si alespon odnesla odmenu.

barbucha Nebraň se tomu, je to přesně tvuj styl!
Já vim
Ale zrovna mi jedou černý trubky z Arketu, pod dlouhej zimní kabát... ty mi chyběly - na rozdíl od manšestráků
A už takhle ty stohy kalhot nestíhám unosit, dyk jsem línej důchodce a do Lidlu mi stačej tepláky! Ale dobrý jsou, sakra.
Co jsem teď měla ty delikátní problémy, tak jsem se bála jíst a padaj mi všechny kalhoty! No řeším to páskem a ne výměnou šatníku, anžto nevěřím že znova nepřiberu, když už zas nevím co dřív sežrat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje