Kokoska a třeba zalando nebo about you to, co sis od navahoo vybrala, v nabídce nemá?
Co jste si dnes koupili/y?
Tabea nakupuje dcera, potrebuje novou delsi bundu nebo kratsi perovy kabat a neco se ji tam libilo. Ale diva se samozrejme i jinde, je toho vsude plno.
Koupit....nekoupit?

LadyMary Je moc hezkej, mám ráda norské vzory .
LadyMary koupit!
LadyMary koupit, slusi ti
LadyMary koupit
LadyMary super je, sluší Ti.
Neváhej a kup!
LadyMary je krásný, koupit, ale počítat s tím, že se bude špinit od mejkapu, pudru...
LadyMary je krásný a sluší ti, všechno ok....
akorát, já mám norských svetru několik a zjistila jsem, že je moc nejsem schopná nosit do kanceláře. Nevim proč ![]()
LadyMary veľmi pekný, pristane Ti
LadyMary ber;)
Díky moc všem za komentáře....jsem v Helsinkách jen s příručním kufrem a ten svetr je opravdu objemný, ale asi so ho objednám ![]()
Catherinne tak to bylo první,co mě napadlo...ale je to trochu moje obsese a hadry vybírám dle toho![]()
LadyMary tak si ho obleces, ne?
Catherinne tak to bylo první,co mě napadlo...ale je to trochu moje obsese a hadry vybírám dle toho
No nápodobně a to rozhodně čímkoliv šetřím - když někdy vidím, ty zaprasené límce, tak nechápu
Toto:
A som z neho nadsena, len tie nohavice k nemu uz nemali, tak som to nemohla na sebe vyskusat...a vaham, ci cez web...nie je to uz too much? Pripadne, ako to bude vyzerat na nizsej postave?
No nápodobně a to rozhodně čímkoliv šetřím - když někdy vidím, ty zaprasené límce, tak nechápu
Tak si to asi po příchodu domů svlíkáš ještě přes mejkap
Já teda určitě, přece se nebudu mejt v tlustým svetru že jo.
Ale mnohem víc mi lezou na nervy takhle ušpiněný péřáky. Jak to má většinou ten vysokej límec (a ne vždycky je potřeba šála)... tak ty meju snad po každým nošení, furt! ![]()
barbucha no jasně, přijdu, svlíknu, umeju - roláky sundavám přes šátek nebo šálu, oblíkám taky tak, takže si to hlídám a jsem čístá :-)....ale právě ty špinavý límce u bunda a kabátů jsou děs a já teda šálu nosím furt, protože zima
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje