Maky ja myslim, ze vzdycky? Vyplnis ten formular, co a proc vracis, zabalis, nalepis stitek, ktery byl v baliku, odneses do klinovych remenu, finito.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha COS má 20% slevy a hádej co? Ty manžestráky jsou taky ve slevě. Jo, když je jedna nedočkavá... vlastně dvě, já v tom jedu taky
Já vim
No co už.
Do toho Arketu taky nejdu, slibujou slevu a dárek, to tam bude lidí jak tehdy před Primarkem
Chtěla jsem si tam sice zkusit jednu čepici, jako než bych objednávala naslepo... ale pak jsem si řekla že fakt už, stará vražda, nemusim mít každou blbost.
barbucha jestli ta sleva na cepici nebude obnaset chalupu a novou almaru, nestoji to za ty tlacenice.
Maky ja mam tak trochu pocit, ze do obchodnich podminek v posledni dobe nenapadne proklouzly 3 nebo 4 eura za pouziti return etikety. Ze asi kdyz posles jinak, tak refunduji plne. Ale proces je hladky a rychly.
Maureen tuze krasna termoska, kdybych jich nemela nekolik, tak bych ji potrebovala urcite..![]()
0zero7 uplne te vidim, jak v kabate zaris!! Ja kabaty moc nenosim, je mi v nich zima, uz jsem zaplula do periny a nevylezu z ni do jara. Nebavi me vrstvit, jak su ten stredoobcan, tak mam vsude blizko a vyhovuje mi zhodit perak a vyreseno.
clothilde tuze krasny!! Ten mozna potrebuju, ale budu na sebe prisna a nic!! ![]()
Pavlena fakt? Nasla jsem jen tohle, vubec me nenapadlo, ze je to ruzny pro vraceni vseho a vraceni casti objednavky.
Pokud se rozhodnete pro vrácení zboží, vrátíme vám hodnotu objednávky a náklady na doručení. Upozorňujeme, že pokud jste zvolili dražší způsob doručení než standardní doručení, bude vám vrácena pouze částka rovnající se ceně standardního doručení. Dále, pokud se rozhodnete ponechat si určité položky a vrátit pouze části objednávky, náklady na doručení vám nebudou vráceny.
Kokoska tak naopak, v obch.podminkach to nepisou, ale prislo mi o 3 eur min, tak jsem patrala a nasla toto
We'll give you a refund by the same method you used to pay, minus a returns processing fee of €3 within 14 days of your return. We ask that items are returned clean, unworn and have all their tags on.
Driv byly vraceni bezplatny..
Neplánovaně jsem šla kolem a vzhledem k tomu, že uvnitř nebylo zas tak moc lidí, tak sem musela nakouknout a vzít aspoň rychlý suvenýr :) Arket. A zdravím whiskas . Ani jsem tě nestihla pozdravit, mazala jsem na vlak. Ale bylo hezké vidět známou tvář. :)

Pavlena Pavlena stejne to tam nevidim, pod REFUNDS mam jen
You can expect your refund to be processed within 14 days of sending the parcel back to us. You'll be refunded in the same way you chose to pay. We'll always send you a Return Confirmation email when we have received your return and are processing your refund payment.
Ale to je jedno, stejne s tim nic nenadelame.
Kokoska ha! Jestli ty nejsi nejaka VIP..! A ja to mam za to, jak recykluju ten novackovsky kod..! Mmch, uz recyklovat nejde, tak obcas zalozim nejaky novy e-mail...![]()
![]()
Pavlena jo, tak to mozna bude tim, mne uz to nefunguje davno a zakladat novy maily jsem lina.
bram
ráda jsem Tě viděla
. Já jsem nekoupila nic. Když jsem viděla frontu před kabinkami, jen jsem zběžně prohlédla terén a řekla jsem si, že počkám, až opadne prvotní zájem. Měla jsem cestu kolem, tak jsem se stavila a fakt jsem myslela na to, jestli potkám někoho z Parfu. A stalo se, hned 2 známé tváře
.
whiskas
to je dobře, že zase nakukuješ/nakupuješ ![]()
Fleur vzala jsem si S
Děkuji, už jsem si ho také objednala. Hmědá je teď moje nová černá a už u ní zřejmě zůstanu, černá mě dělá o dost starší, nemám na ni ten správný kontrast.
Fleur rádo se stalo, taky přecházím z černé na hnědou barvu. Ale musí to být tmavě hnědá jako hořká čokoláda aneb není hnědá jako hnědá ![]()
clothilde krásnej rolák ![]()
Samantha No, náladu na nakupování ještě moc nemám. Byla jsem ve FotoŠkoda, nechat si udělat nějaké fotky maminky a táty a pak jsem se šla "cournout". V rámci předvánočního ruchu mi v hlavě stále běží, tohle bych koupila mámě k Vánocům, z toho by měla radost ... Děs, no.
Fleur clothildeTo jsem také zjistila. Černá u obličeje mi poslední dobou fakt nesvědčí. Tak se přeorientovávám na navy a rovněž tmavě hnědou. Moždá bych zkusila burgundy
, ale zatím jsem neviděla tu správnou barvu roláku.
A doplňuji, jako náhrada černé se mi osvědčila hodně tmavě šedá (antracit?) a temně zelená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje