whiskas Já tu černou mám pořád ještě hodně zastoupenou v šatníku a řeším to hedvábným šátkem, který si vážu na 150 způsobů
kolem krku, nebo šálou, abych těsně pod obličej dostala barvy, které mi více lichotí coby tlumenému podzimnímu typu.
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha tak zkus burgundy, tmave zelenou nebo tmave modrou.
A u hnede vyzkousej vic odstinu, me taky neslusi kazdy .
Out urcite nebudes
já nakupovala online v Arketu - opět moje oblíbené barvy černá a bílá, jinak to neumim
Ne, hnědá mi fakt nesmí do baráku. Modrou ovšem nosím hodně a ráda, té mám asi i víc než černý... Letos mi ale s tou všudypřítomnou hnědou udělali čáru přes rozpočet, každej trend prostě následovat nemůžu.
Košile se zipem je dobrá! ![]()
Ten svetr je jako na holý ramena? Se to stáhne z nich, ten vršek? Jo a tu košili/triko jsem vracela, bylo to i v L malý resp. skoro obepnutý!
barbucha no já si myslim, že to otevřený bude vpředu a pod to nějaký triko/košili ![]()
To jsem zvědavá... ale vono tam asi bude víc možností, však ty si nějakou vybereš!
RoSa košeľa so zipsom vyzerá super, som zvedavá aké to bude.
barbucha jak píše clothilde tak hnědých je milion odstínů. Ale je pravda, že na tobě si nedokážu představit tak nějak ani jeden.. ![]()
![]()
Fleur šátek k obličeji je bezva nápad a ty to s nimi (na rozdíl ode mě) umíš..!
A obecně, já jak zesvětluju vlasy, tak mi sedí úplně jiné barvy než dřív
a hlavně ani ve stříbrných špercích se už necítím, takže přecházím na zlatou nezbývá mi než sledovat nový trend kombinování zlata a stříbra najednou. No pro mě "ladiče" těžký úkol.. ![]()
whiskasmyslim, ze by ti slušela tmavě modrá, tu mám moc ráda, je jako černá, ale lepší:)
To je hezké, s temi fotkami. Dobře děláš . Me mrzi, ze mam malo fotek těch, kteří odešli.
Jinak já teda taky nemám náladu ani čas na nákupy, ale naznala jsem, že jsem nějak mimo, a koupila si široké kalhoty a krátkou tlustou bundu
. Obojí low cost, protože ani jedno nepovažuji za svůj styl, ale obojí je vlastně docela dobrý a mám fajn pocit, že jsem oživila nudu v šatníku (oživila jsem ji teda nudou z řetězce pro náctileté
)
Ják prosím sedí velikosti u těch kolektivních manchestraku?
continuity ber velikost co běžně nosis. Jen teda ty moje tmavozeleny nejsou stejný jako ty tmavomodry.
continuity Raduza zkousela jsem si cerne a zelene a kazde mi padly jinak, cerne byly volnejsi. Jsem zvedava, jaky budou ty, co mam na ceste.
Kokoska a jaké máš nakonec na cestě?
Raduza cerne
Raduza chteka bych ty zelené, ale asi na to nemám nervy.
Po strašně dlouhé době brýle. Moje poslední jsou bezobroučkové, takže tak móda před dvaceti lety? Na nové jsem se chystala asi tak 6 let. ![]()

continuity já myslím, že i ty míry co uvádí v tabulce sedí. Navíc mají v pase vzadu gumu a ještě se to dá korigovat knoflíkem na straně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje