To se může stát, pokud jsi byla tmavovlasá.
Já jsem zimní typ jak z učebnice a taky už černou můžu jen omezene a s pořádným make-upem.
To se může stát, pokud jsi byla tmavovlasá.
Já jsem zimní typ jak z učebnice a taky už černou můžu jen omezene a s pořádným make-upem.
Koukam na barevne tabulky tady a mam pocit, ze jsem se od tmave zimy posunula ke svetlemu letu. Mivala jsem tmave oci i vlasy, ted mi oci vybledly do zelenohnede a vlasy mam obarvene na svetlo. Ty barvy z tabulky celkem odpovidaji az na ty hnede ve druhem radku, ale vyzkousim to. Zlutou teda nemam rada a nemam ani v satniku.
Raduza Přesně můj případ. Barevnou typologii jsem řešila někdy v 90tých letech. Tehdy jsem se zařadila jako tmavá zima (světlá nažloutlá pleť, tmavě hnědé oči, hodně tmavé, skoro černé vlasy a i pihy). Dnes je mi 60+, vlasy si barvím na čokoládově hnědou a spoustu těch jasných sytých barev prostě nemůžu, přebijí mě. Polovina mého šatníku byla černá, tak to už teď vůbec, zdá se mi, že v tom vypadám tvrdě. Zmiňovanou hnědou nosím, ale nesmí jí být moc a měla by být chladnější. Hodně nosím taupe, z růžových rosewood (dobře se kombinuje s hnědou). Oranžové a zemité barvy nesnesu, nesluší mi.
S tou černou je to už horší, výjimečně si troufnu na černý rolák, teď jsem si oblíbila brože, ty to rozjasní. Jinak v zimě nosím i celočerný outfit, s doplňky (šátek většinou) a fakt musí být a) dobrý make-up a 2) hlavně dobrý den, dobré vlasy, prostě všechno.
woman27 Jj, brože jsou fajn. "Objevila" jsem je poměrně nedávno a nosím je hlavně, když mám rolák a to je teď téměř vždy.
Kokoska Tak já se asi díky obarveným vlasům přesunula od tmavé zimy k tmavému podzimu :-).
Ja to prostě nepoznám
...vím jen,že nejsem zima.
stesmám to podobně, vím, že nejsem zima a jaro, ostatní je možné všechno.
Lenka22 no jaro vlastně taky ne...
Pinot Noir sluší ti. Vůbec si tě v brýlých nevybavuji :)
Hnědá se nosila dost i někdy kolem roku 2002, končila jsem gympl a měla vše hnědé. Kozačky, svetr, kabát a kabelku. Teď už mě ta hnědá vlna nebere.
Já hlásím, že jsem si koupila adjustační ponožky, jak jste mi poradily. Vůbec si nevšímám hlášek mé rodiny, že vypadám jako yetti
, dost mi pomohly od těch unavených nohou a ještě mi pomáhají od metatarsalgie. O muffiky jsem si napsala Jeziskovi.
Super, po mufficich se prošla dcery kamarádka a myslela jsem, že už z toho ten večer nezleze.
Jediné, co mi brání napsat jejímu Ježíškovi (známé oba rodiče velice dobře), je, že mají fakt malý byt. ![]()
prosím Vás .. ty muffíci se jsou spolu nějak kompatibilní, konkr. jde k setu "Set ortopedických podložek - 3D " připojit podložku Ježeček?
stes pochopila jsem, že jsou dvě řady, jedna klasická a druhá mini (to má jiný tvar, jako klasické skládací puzzle). A v rámci těch řad je to kompatibilní;)
Karja díky
stes jo,můžeš to skládat, jak potřebuješ.
Knihy pod stromeček pro celou rodinu (čti - hlavně pro mě) ![]()
Letnice, Mezi mlynskymi kameny (Szanto), Romeo a Julie, Bidnici, Polarni zare: cesta do udoli trollu, Dum na Hrabivem vrchu, Sestry Blueovy, Báječná medicína podle Adama
Edge Jeste neprisel, tak uvidime, jestli to bude hadr, tak povali zpet rychlosti blesku. Ty Primkyjsou super, koupila jsi v obchode? Mrknu jestli maji web.
Edit: koukala jsem na web Prim a pansky hodinky maj moc hezky, to bych si vybrala.
Lamicka Letnice som presne s tymto istym zamerom kupila sestre aj ja ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.