Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline leona mp
příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 21:56

woman27 Souhlas. Jen, že ty vlny moderních barev s sebou kolikrát přinesou překvapení, že mi třeba ta barva i jde. Asi bych si dřív tu hnědou nekoupila a teď ji mám a docela mi ji chválí. 

Offline Fleur blogger
6804 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 22:59

woman27 Pro mě není určující nějaký módní trend, ale barevná typologie. Přesvědčila jsem se na vlastní oči, jak mně nevhodná barva (černá) dokáže přihodit klidně deset roků, zatímco v tlumeném odstínu teplé zemité barvy jsem vypadala jako po celoroční dovolené. 

U té hnědé je jediný problém v tom, že černá s černou se vždycky zkombinovat dá, ale hnědá s hnědou je už oříšek.

Edit: Nakonec jsem ty hnědé svetry pořídila rovnou dva :-)

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 07:16

0zero7 ten kabát je boží, těším se, až se v něm vyfotíš do outfitů

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 07:18

Pinot Noir brýle ti moc slušej 

Offline JankaM
3034 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:18

Včera jsem se byla podívat v prodejně Elega v Třebechovicích pod Orebem. Ještě dnes mají výjimečně otevřeno, jinak jen v pracovní dny. Fakt to stojí za to, krásné kabelky všech barev a velikostí. Koupila jsem si "jen" pouzdro a klíčenku, protože momentálně nic jiného nepotřebuju. Tak kdo budete někde kolem, tak doporučuju třeba spojit s betlémem....

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:28

Udělala jsem si radost a koupila si Primky. Ještě uvažuje o hnědým pásku 

Offline stes
8922 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:43

Edge kdybych nosila hodinky,tak něco takovyho...super jsou

Offline stes
8922 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:48

Ja nosila hnědou místo černý vždycky. A tmavomodro a zelenou..Byly dlouhé doby,kdy jsem černý mela akorát spoďary. Za posledních 10 let mam černého dost,ale modrej briťak s tím prostě nelícuje.....

Offline Maureen
příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:56

woman27 naprostý souhlas-s tebou i Coco...ale taky musím přiznat,že pořád nevím jaký jsem barevný typ a i kdybych to věděla,tak si např.doporučenou bleděmodrou stejně nepůjdu koupit..

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 09:04

stes mám radost, ptž jsem se nedávno nekde dočetla, že obnovujou výrobu. A ještě jsem k nim dostala tenhle dopis

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 09:32

Edge Parádní jsou. 

Offline Maky
313 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 09:36

Nedržel v ruce někdo tento kabat(COS)? Nevíte zda má podšívku? 

Offline Jitka77
1879 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 09:46

Ona třeba i ta hnědá může být ve studeném odstínu a pak bude sedět úplně jinak. Je to jako s červenou rtěnkou - nějaká bude slušet každému, jen ji najít. Samozřejmě ne každý ji musí pro sebe hledat, někdo zkrátka preferuje jiné barvy.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 09:46

woman27 já si dovolím s Coco nesouhlasit.  Pro mě bývala černá dlouho naprosto top.  S přibývajícím věkem už to není ono. Takže nahrazuju tmavomodrou a antracitovou.  A kupodivu i tou hnědou,  o které jsem si vždycky myslela, že ji nemůžu mít.  Obzvlášť tmavá čokoládová je krásná barva.  Barevný typ jsem asi tmava zima, možná malinko smrncnuta podzimem,  nevím. Ale v odstínech hnědé jsem se momentálně našla.  Dokonce budu tak troufala,  že se mi víc líbí kombinace bílé halenky, košile třeba s šedou nebo bezovou než s černou.  Ono to combo černá bílá musí být velmi sofistikované,  aby z toho nevylezl číšník nebo tučňák.

Offline stes
8922 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 09:50

Edge to je hezky

Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 10:40

Raduza mne kdysi vysel zimni typ, musim mit spis studene barvy. V podzimnich vypadam strasne, zvlast zlatava a tepla rezava, proste to spadane listi, v tom vypadam jak po moru. Vekem jsem vybledla, mam svetle (barvene) vlasy, ale taky potrebuju odstin do studena. Cernou jsem nosivala, ted ji u obliceje mit nemuzu. Snad nejsou uplne spatne piskove odstiny, barva bile kavy, seda, tmavomodra, kupodivu i nektera ruzova, ktere jsem se leta vyhybala. Asi si nekde zkusim neco tmave hnedeho, ale moc tomu neverim. Jeden tmavohnedy svetr jsem vlastne mela vloni, ale byl rozpinaci, tak to nebyla tak velka plocha u krku. Ale byl chlupaty a trochu kousal, poslala jsem ho do sveta.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 10:43

Kokoska zlatavá a rezavá jsou odstíny pro podzimní typ, ne? Zimnímu sluší kontrasty, dle mého. 

Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 10:46

Evaeva no vsak, mam ty barvy rada, ale nosit to nemuzu.

Offline continuity
42099 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 10:59

Kokoska ty budeš spis letni typ - studené barvy ale světlé. 

Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 11:13

continuity ono to urceni nemuselo tehdy byt presne, navic se to vekem fakt asi muze trochu menit.