continuity meli je na Chodove, ale ne vsechny velikosti, nevim, jakou potrebujes. Ale mohli samozrejme doplnit. Ale jit ted do obchodaku je hrozny, ja jsem dneska na ten Chodov musela a zas na delsi dobu stacilo.
Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir krásné brýle a moc ti sluší! ![]()
Pinot Noir ale tie ti seknu
Pinot Noir moc hezky! Na nějaký podobný si myslím taky.
Pinot Noir Moc ti sluší. Já si takové taky přeju, ale myslím, že na ně mám takovej unylej obličej na tyto odstíny.
whiskasJeště bych ti do vyjennovaneho barevného portfolila připsala khaki a temne zelenou. Mně taky černá nesluší, ale už od jakziva jakoby:D
Pinot Noir Dobrý výběr, sednou ti.
Fleur Také mám stále poměrně dost černého šatstva. Tímto díky za radu, jak tu černou trochu "rozbít" a zjemnit
.
Gatita Tmavě modrou mám moc ráda. Vlastním i tmavě modré svetry, ale už by to chtělo některé vyměnit.
Co se týče fotek, také jich moc nemám (a teď lituji, že jsem nebyla akčnější a více nefotila), ale pár jsem jich vybrala, včetně svatební rodičů, přefotila jsem je a zkusila vylepšit kvalitu. Jsem zvědavá, jak dopadnou.
Po pročítání kosmetického vlákna jsem (jako ovečka) zakoupila odličovací masku Hebká tvářička a jsem nadšená. Je fakt skvělá, tímto děkuji za tip
.
Od Havlíkova apotéka mám ještě ranní masku a krém na vlasy. Obojí je moc fajn.
Pinot Noir Ty jsou moc hezky, ten cat eye tvar ti slusi
Ja jsem zrovna jdu se 4 nove objednanyma, meli nejaky akce apockaji mi na predpis, jdu k Dr az pristi tyden.
Jsem zvědavá co přijde a jak to bude sedět 

Zelený manšestráky dorazily a pomažou do klínovejch řemenů.
Nějak se mi moc nelíbí ten střih - já přece jenom radši rovnou barrelky, a tohle je taková jen trochu širší obyčejná rovná trubka. Navíc ten manšestr je tenkej hadr... to se mi za tu plnou cenu prostě nezdá.
(mám dvoje manšestrový levisky, to mi musí stačit, navíc kvalita toho manšestru je úplně někde jinde!)
Pinot Noir Nevybavuju si jaké brýle jsi měla předtím, ale tyhle ti moc sluší ![]()
0zero7 na první kouknutí tě vidím s těmi třetími...a určitě běž do nějakých výraznějších rámečků!...
barbucha mne ty zeleny taky prisly trochu jiny. Ale uplne tlustej manzestr nejsou ani ty cerny a ja jsem naopak rada. A jak vis, ja barell strih nemusim, tak snad tu zustanou.
Maureen mám objednaný všechny 4. Jde to vrátit. Nosím teď nejvíc oranžový a mám i růžový a několik fakt výrazných tmavších, tak uvidim. Pak je sem strčím :)
barbucha mansestr je teď všude, ale přijde mi že ta kvalita pokulhává proti tomu co se nosilo dřív. Ale to asi obecne, 100% bavlna mikinu třeba těžký najít. Dřív byly celobavlněný skoro všechny. Teď ve všem polyester.
Já hnědou záměrně nechci. Vždyť i Coco Chanel řekla: Brown is finished. Černá má všechno, i bílá. Jejich krása je absolutní. Je to dokonalá harmonie.
Černé kalhoty a bílá halenka jsou pro mě nesmrtelné. Burgundu mám v šatnku vždycky a zelenou taky, ale khaki fakt ne, to vypadám jako mrtvola já.
Já obecně tyhle vlny barev podzimu nemám ráda a teď už mě nechávají chladnou. Už to tady bylo, začátkem devadesátek. Tehdy jsem měla všechny odstíny, skořicovou, hnědou, hořčicovou. Necítila jsem se v tom dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje