Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline notna
9310 příspěvků moje polička 22. května 2026 10:50

jerry Pinot Noir Jj, z normálního pohledu to žádná divočina není. Ale já chodím v zimě černý rolák, černé kalhoty nebo džíny, černé šaty a v teple akorát měním roláky za košile nebo trička a přidám bílou. Mám jednu modrobílo pruhovanou košili k džínům a jedny modré šaty.

Zrovna tento týden jsem si říkala, jak mám minimalistický šatník a vzpomněla jsem si na paktofonika Jejího minimalismu teda nedosahuju ani omylem. A pak si koupím tohle! Si asi potřebuju utřídit myšlenky tady co s tím. Taky mě to zaujalo nejdřív pro dceru, to tam asi taky hraje roli, že nevím, jestli je to vhodný pro mě skoro 50!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 10:56

notna neřekla bych, že je to omezené věkem, 50 určitě ne. S bílou to půjde nakombinovat dobře, na léto fajn kousky.

Offline stes
9080 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:12

notna určitě nechat, je to moc pěkný komplet i separatne

Offline Karja
44330 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:14

notna To je super právě do minimalistického šatníku se to hodí. Sukně v kompletu, sukně s bílými topy, košile s jakýmikoliv džínami, světlými kalhotami. Uplně super jako. 

Offline Sweet Potato
40015 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:15

notna Taky jsem po nich pokukovala.

Přijde mi to univerzální.

Ale já minimalista rozhodně nejsem.

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:24

Evaeva 

Kraťasy jsou hrozný, ale ty džíny na tobě vypadaj dobře

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 11:30

barbucha kraťasy jsou nejlepší, co jsem zkoušela Já je mám na lítačku, na hřiště a tak. Další kolo zkoušení už nejsem ochotná absolvovat.

Ale ty džíny mně teda překvapují, mi přišlo, že mi pnou a krabatí se v rozkroku, ale asi je teda ještě přezkouším.

Online Tabea
7965 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:43

Evaeva kraťasy bych brala první. Džíny zkus ještě různý značky. Já třeba levisky vůbec nemůžu, na fotce to klidně vypadá, že sedí, ale stáhla bych je se zavřeným zipem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 11:46

Tabeajojo, já ty džíny přihodila ke kraťasům jako pokus.

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 22. května 2026 12:28

Evaeva kratasy zadny, rifle jsou pekny

Offline leona mp
příspěvků moje polička 22. května 2026 22:43

Evaeva Nevím, proč ostatní píší, že kraťasy ani jedny. Mně se 1. líbí. A džíny taky. 

Offline Lilly_Ku
4506 příspěvků moje polička 23. května 2026 05:10

Evaeva kratasy prvni, na pohodu! 

Offline Gatita
8571 příspěvků moje polička 23. května 2026 07:36

Evaeva kraťasy první. A ani druhé nejsou tragédie. Jsou to prostě kraťasy, jak píšeš, na hřiště v pohodě. Džíny nevím, ale jestli máš pocit, že ti nejsou nějak komfortní, tak bych je nebrala. Mne také nejsou široké džíny souzené. Minulý víkend jsem vlítla na Anděl a vyzkoušela kde co, wide legs i barely, abych si zas koupila stejný střih jako vždycky. 

Offline Gatita
8571 příspěvků moje polička 23. května 2026 07:38

notna to jsou super šaty. Musela jsem zazoomovat, abych vzor vůbec viděla. 

Offline Garfie
28331 příspěvků moje polička 23. května 2026 08:36

notna Mně přijdou minimalistický dost.

Vzory si taky představuju jinak, jako jasně, jestli máš prakticky černobílej šatník, tak je to trochu úkrok stranou, ale fakt jen maličko. Vůbec bych se toho nebála, na léto. 

Offline Černá kočka
1747 příspěvků moje polička 23. května 2026 13:07

notna Modré kostičky jsou moc krásné. Z mého pohledu se mi moc nelíbí kombinace délka sukně a střih, ale jak píšu, čistě z mého pohledu, navíc reálně ta sukně může být delší nebo kratší a nebo ti to může vyhovovat.

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 23. května 2026 13:48

Černá kočka tak to je dobrý, přesně takovou sukni - tzn délku a střih si teď chci koupit

notna moc se mi to líbí, dohromady i zvláš't určitě na léto super

Offline tamara
příspěvků moje polička 23. května 2026 14:27

Evaeva kraťasy č. 1 jsou fajn, ty bych brala. Džíny Ti sluší také, ale záleží, jak se v nich cítíš.  

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 23. května 2026 20:13

notna Super komplet. Mně to přijde docela minimalistické :-D. Brala bych to. Sice už nemám břicho na ten systém zavazování košile, ale jistě jde i zastrčit :-D.

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 23. května 2026 20:16

Černá kočka Mně ta délka sukně přijde v pohodě. Co je na ní špatně? Když je řeč o délkách sukní atp. Už jsem pochopila, že v 50+ je zcela nevhodné mít sukni nad kolena, odhalené ruce a teď jsem se dočetla, že snad blbě jsou i vzory? Ach jo, stáří je peklo .