Mě velmi zaujaly tyto šaty /starší kolekce/, ale pak mi došlo, kolik měřím a nechám si zajít chuť :-/.

Mě velmi zaujaly tyto šaty /starší kolekce/, ale pak mi došlo, kolik měřím a nechám si zajít chuť :-/.

whiskas jojo, a navecer si prikladat macesky na prsa, aby si clovek zvykal![]()
mně by ta délka končila v nejširším místě lýtek. Bud delší nebo kratší (a to se teď nenosí, takže delší).
viktorka_od splavu
, to zní tak něžně.
continuity Jsem trapná, ale já vůbec netuším, co se teď nosí
.
Předpokládám, že píšeš o té sukni Lindex? Já prostě kupuji sukně, které mi zakryjí kolena
a nejsou mi až na zem.
whiskas na nějaká doporučení podle věku bych se vykašlala. U té sukně to je tak, že mně ta délka přijde neslušivá,protože modelce končí v nejširším místě jak psala @continuity a navíc v kombinaci s tím nařasením v pase. Stačí o pár cm kratší nebo naopak delší a už je to o něčem jiném. Ale jsem si vědomá toho, že jiným lidem se to může líbit a @notna řeší vzor a ne tohle.
Černá kočka Díky, máš smysl pro detail! Mohla bys mi, prosím, analyzovat ty šaty COS? https://www.endource.com/product/cos-sculpted-cotton-dress/Wu2uKc_0fgABU24a
Já tyhle šaty mám ( ty modré) a patří mezi moje nejoblíbenější. Délka je úplně ok, měřím 164 cm. Jen nosím ohrnuté rukávy. V reálu vypadají podstatně líp.
whiskas Jj, analyzovat je moje oblíbená činnost
. Někdy je potřeba mi připomenout, že to není vždy nutné. Doufám,že se neurazíš když ti tady pro dnešek doporučím píseň, kterou mi jeden můj kamarád připomíná, že je občas dobré tuhle schopnost vypnout: Analyse. Třeba se ti to taky bude hodit.
Ty jsi moc hezká štíhlá žena (soudím podle dřívějších fotek), tobě sedne podle mě hodně věcí, zašla bych se podívat do obchodu, zdá se mi, že teď je hezkých šatů hrozně moc, zkus různé typy, třeba tě překvapí v čem ti bude nakonec nejlíp. Teď jsem byla v Other Stories a vybrala bych si jich tam snad deset, takže jsem nekoupila žádné, protože jsem se nedokázala rozhodnout které
.
kocoureksuggy Díky :-). Nejsou tedy až na zem?
Černá kočka Děkuji za odkaz. Řekla bych, že pro mě už je pozdě, některé postoje se zřejmě těžko odnaučí/mozek si jede svůj původní záznam.
Other Stories v Praze myslím není (nebo mi zase něco uniklo?), ale jasně, hadrů je všude spousta. Když na to je nálada ... Já jsem před týdnem vyrazila na kolečko super džíny/kalhoty a na nějakou dobu mi tento zážitek stačil. Mimochodem, už jsem "analyzovala"
, proč mi džíny nesedí v tom ležérním stylu, jaký vídám na fotkách - jemně loose fit. Musí sedět v pase, ale pod pasem je třeba mít malý zadek a štíhlé nohy, aby byl efekt dle představ. Takže už vím, že takové nenajdu (pro můj typ postavy). A na dřívější fotky mé osoby zapomeň, časy se mění, zub času je drsný nepřítel.
Abych nebyla zcela mimo vlákno. Koupila jsem si v Pepcu
šaty na zahradu, jsou mi trochu vidět kolena (pssst), ale sousedé a zahradní havěť to snad přežijí
.
whiskas Já doufám, že jsem se tě nedotkla, z vlastní zkušenosti vím, že když se analýza přežene, tak je to pak spíš paralýza.![]()
V Other Stories jsem byla ve Vídni, tak jestli není v Praze, to se omlouvám, mám v tom už zmatek. BTW tam bych si vybrala i v HM, tady z toho mám už delší dobu dojem ušmudlaného obchodu.
whiskas Hele , víš co , ty jsi na sebe strašně přísná . A myslím , že zcela zbytečně.
Černá kočka Vůbec ses mě nedotkla, absolutně s tím souhlasím. Vím, o čem mluvím, prostě "to sedí", špatně se tento vzorec maže a nahražuje novým, lepším, přínosnějším.
Tak Betty Jiné už to asi nebude. Melu X let to samé, X let je snaha mi nacpat do hlavy, že s takovým přístupem daleko nedojdu. Já to uznám, chvíli to funguje, do momentu, kdy mě znovu chytí původní program. Nejvtipnější na tom je, že je samozřejmě všem ukradené, co mám na sobě, jak vypadám ..., jde o to alespoň nepohoršovat okolí. Tedy jde jen o můj osobní "problém". Kdyby toto byl jediný bod k řešení, že? ![]()
Ne, na zem rozhodně nejsou!
kocoureksuggy dobry point-mne narozdil od supr delky prijde naprosto neslusiva prave ta delka rukavu, ta je hrozna. ale ohrnuty jsou fajn
A ještě dotaz - ty šaty se dají ještě někde koupit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.