Co jste si dnes koupili/y?
Pranamatku.
Neviděl jste někdo nějaké pěkné společenské kalhoty ve světlé barvě? Jako takové fakt elegantní, chci je mít na svatbu kamarádky. V přijatelné cenové hladině, moc je neunosím. Mívala jsem takové zastřené ružové se sklady v pase z Manga, ale už je vzal čas.
V M&S se mi povedlo vytvořit slevové perpetuum mobile. S 15% slevou jsem koupila mikinu a ponožky, dostala 20%. Tak jsem si koupila šaty.
https://marksandspencerstore.cz/cs/saty/603367-T503490T.html
Dostala dalších 20% a koupila ještě bundu.
No a závěrem jsem dostala plechové autíčko s karamelovými bonbóny. ![]()
Neviděl jste někdo nějaké pěkné společenské kalhoty ve světlé barvě? Jako takové fakt elegantní, chci je mít na svatbu kamarádky. V přijatelné cenové hladině, moc je neunosím. Mívala jsem takové zastřené ružové se sklady v pase z Manga, ale už je vzal čas.
na mě vyskakuji pěkný sedobezovozelene na Reservedu
Který?

Široké džíny mi nejsou souzený. Tyhle mi pnou přes zadek, ale v pase už skoro odstávají. Asi se trochu povolí, ale nějak to není ono.
Evaeva Žádné.
Evaeva prvni
Sweet Potato tahle varianta není ve hře ![]()
continuity jo, dělají lepší pas. Protože mi jsou v těch místech trošku těsnější
Ale jsou z příjemného lehkého materiálu.
Evaeva ale vypadají dobře takhle na fotce ty džíny. Ale ted si neteř kupovala takové lehké zvonáče, takže nekupuj to, už je určitě konec jejich sezony:D. Kratasy asi první;)
Evaeva Ani jedny.
Karja asi by se přizpůsobily. Ale právě si říkám, že do podzimu koupím lepší. Ale sedí mi délkou, to je taky docela výjimka ![]()
Evaeva kraťasy ani jedny, zato džíny se mi na tobě líbí.
Koupila jsem si včera. Ale dnes nevim, jestli ustřihnout cedulky a nechat si. Je to krok úplně mimo můj minimalismus. Vzory vůbec nenosím. Max pruhy na tričku nebo košili.

Místo proužků malé kostičky, to nebude žádná změna.
Mně se libi, navic se díly dobře dají kombinovat separátně.
notna líbí se mi to. Vzory si představuju jinak. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025